Ets aquí
Inici > General > Esports > ÈXIT TOTAL DE PARTICIPACIÓ I ORGANITZACIÓ DE LA X CURSA 4 TERMES DEL CE L’ARENY I L’ESCOLA D’ATLETISME

ÈXIT TOTAL DE PARTICIPACIÓ I ORGANITZACIÓ DE LA X CURSA 4 TERMES DEL CE L’ARENY I L’ESCOLA D’ATLETISME

Miquel Anguera, “Beatet”

06-03-2024

Només dient que a la X Cursa dels 4 Termes de Mont-roig hi van participar 1.200 persones, ja estem anunciant el clamorós èxit d’aquesta cursa mont-rogenca, veritable referent a les comarques del Sud del Principat. Si a més, hi afegim que 200 voluntaris hi van participar també per posar ordre a les cruïlles, senyalització, avituallaments, administració, lliurament de dorsals i un llarg etcètera, doncs, això haurà estat el resum de tot un any treballant per assolir aquest innegable èxit. I no ho diem solament Ressò mont-rogenc.

També direm que, enguany, a més de corre la X edició de la cursa, ha tingut lloc el Campionat de Catalunya per Entitats i que estem molt satisfets perquè el nostre CE l’Areny ha estat segon en aquesta cursa del passat diumenge 18 de febrer. També direm que la cursa de Trail (21 km) tingué la sortida a la veïna localitat del Prat (Pratdip, oficialment) i que fou molt ben acollida per la seva població. No cada dia, al Prat, hi ha una invasió d’atletes per participar en una esplèndida cursa atlètica com aquesta.

Com es veu en una de les fotos al poliesportiu, el CE l’Areny dona suport a Òmnium Cultural en el tema de la llengua catalana: “El nostre Club comparteix el català” com resa la pancarta col·locada a l’interior del recinte esportiu de Mont-roig. Va sonar l’himne, oficialment, de la cursa dels 4 Termes composta pel mont-rogenc Guillem Anguera per primer cop, tot i que ja s’havia estrenat a l’Església Vella el passat 26 de gener durant la celebració del X aniversari de la fundació del CE l’Areny. Una música que agradà molt, com ja vam dir.

Tota la cursa, l’entorn, el paisatge, la senyalització, etc. anà de primera i vam poder gaudir d’un esplèndid diumenge d’esport i natura. Tot el poble, el poliesportiu, bars, aparcaments, tot pleníssim, parla per si sol de l’extraordinària jornada esportiva. L’esmorzar posterior, els massatges per als qui ho van necessitar, el tallavents de regal, en fi, tot perfecte i amb ganes de tornar-hi l’any vinent.

Dir també que, al web del CE  l’Areny, hi trobareu totes les dades, classificacions, fotos i tot el referent a la X Cursa dels 4 Termes. Ressò mont-rogenc només recordarà els 3 primers de cada cursa i alguns primers corredors locals del CE l’Areny.

MARATÓ (43 Km i 2.300 m desnivell) : 1r Gilles Roux (Team Brooks Trail). 2n Enric Caballé (Trail Roquetes). 3r Víctor Insausti (Ochil). 5è Ferran Larroya (CE l’Areny) i 8è Josep M. Lara (CE l’Areny).

CAMINADA (14 km i 500 m desnivell) : 1a Agnès Riera, 2a Marina Roca i 3a Georgina Ferré (CE l’Areny).

TRAIL ( 21 Km i 900 m desnivell) : Iván Calvo, 2n Dani Castillo i 3r Julen Calvo. 4t Aleix Toda (CE l’Areny) 14è (Pol Vilà (CE l’Areny).

EXPRESS (12,5 Km i 400 m desnivell) : 1r Albert Soler, 2n Nacho Trinidad i 3r Jordi Cabré. 4t Jordi Tuset (CE l’Areny).

CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ENTITATS PER EQUIPS. La prova del Campionat era la cursa Trail, de 21 km i que sortia del Prat (Pratdip) fins a Mont-roig. També direm que la FEEC va donar al CE l’Areny l’organització d’aquesta prova única del Campionat de Catalunya d’Entitats per equips (masculí i femení, 4 atletes per equip) a Mont-roig. El resultat fou. Femení: 1r AE Matxacuca de Sta. Cristina d’Aro. 2n Club Excursionista Uecanoia d’Igualada i 3r Centre Excursionista Solsonès de Solsona. Masculí: AE Matxacuca, 2n CE l’Areny i 3r Club Centre Excursionista Trencacims de Paüls.

El CE l’Areny i l’Escola d’Atletisme han estat els organitzadors d’aquesta extraordinària X Cursa dels 4 Termes i hi han col·laborat els ajuntaments de Pratdip, Vilanova d’Escornalbou, Colldejou, Tivissa i Mont-roig.

Els Patrocinadors han estat: la FEEC, Estrella DAMM, Diputació de Tarragona, 500 Watts Cycling, Bar la Plaça, Tuset electricitat i fontaneria, Solar Gest, Clinvet, Càmping La Torre del Sol, Construcfer, Truck Frenos, Saldent, Montgestió, Vivers Gassó, Càmping Joan, Construccions Miquel Gené, TMM Komatsu, Jaume Olivé SL fusters.

Els col·laboradors han estat: Termes Montbrió, Esports Armobal Reus, El Cafè de l’Evelyn, La Tasca, Salses Fruits, Font Dalt, Grefusa, Haribo, Aquatònic, Moran Orgànic, Aquum-Aquopolis, Consum Cooperativa, El Celler Arbocet, Tros de Pa, Àrids i Excavacions Mont-roig SL, Aromi, Fonda el Recó, Borges, Solanellas, Segur-mon, La cuina de l’Ermita, Jardiner Parreu, l’Agrobotiga, Bon Àrea l’Hospitalet, Farmàcia de la Roca, Farmàcia Eva Guillén, The Nut Club, Cal Sendra, L’Acor menjars per emportar, Otso, Ca l’Amadeu, Miquel acupuntura-massatge, Megabici, Mont bike, Laia Insausti fisioterapeuta, Rehabilitació Mèdic, Return to Play.

Agraïments del CE l’Areny i l’Escola d’Atletisme al músic mont-rogenc Guillem Anguera per haver compost la música de la Cursa dels 4 Termes estrenada en aquesta desena edició i que anirem sentint en cada prova de Mont-roig. També un gran agraïment a tota persona, entitats, ajuntaments, empreses i voluntaris que han fet possible, un cop més, aquesta extraordinària cursa. Gràcies!!

Creiem que l’àmplia llista de patrocinadors i col·laboradors en les curses de la 4 Termes i excursions del CE l’Areny i l’Escola d’Atletisme, parla per si sola de l’enorme acceptació que tenen totes les activitats organitzades per ambdues entitats locals.

.

.

.

.

Vista general del poliesportiu, esmorzant

.

.

Top