Ets aquí
Inici > General > Noticiari > DOS ANYS DE “RESSÒ MONT-ROGENC” DIGITAL

DOS ANYS DE “RESSÒ MONT-ROGENC” DIGITAL

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

06-02-2017

El 3 de febrer de 2015 vàrem iniciar aquesta segona etapa de “Ressò mont-rogenc” digital. La nostra revista va començar el desembre de 1981 publicant el número zero i es va perllongar fins al quart trimestre de 2014 amb el número 132 (suport paper).

Durat aquests dos anys hem publicat 357 notícies o textos. Això suposa uns 15 al mes o 3,4 a la setmana.

Desglossant per seccions, són: Noticiari: 117. Món municipal: 43. Història: 32. Llengua: 14. Miró i Mont-roig: 41. Pedra seca: 21. Esports: 23. Col·laboracions: 58. Opinió: 7. Calaix de sastre: 1.

A més, també hem publicat dos llibres: “Emili Soler i Fors, mestre de Mont-roig. L’edifici de les escoles: història de la se­va construc­ció. I altres fragments de les seves memòries”, en el qual es descriu amb detall la seva relació amb Mont-roig (del 1896 al 1911). I “Joan Miró: Del Pal de ballarí a l’Escala de l’evasió” de Martí Rom.

En aquests dos anys hem tingut una mitjana mensual de 1.401 consultes, unes 350 a la setmana.

Tot i que la gran majoria d’aquestes consultes es fan des de l’Estat espanyol, i més concretament des de Catalunya, hem tingut la grata     sorpresa que n’hi ha des d’arreu del món, des de tots els continents.

Durant aquests dos anys hem estat enviant a finals de mes, a totes les persones enregistrades, el resum de les informacions; això es feia per intentar acostumar als interessats a consultar, periòdicament, el web de la revista. D’ara en endavant deixarem de trametre aquest resum mensual.

Finalment, us recordem que al web hi ha l’opció de fer una “Cerca” per alguna paraula significativa. Us donarà la relació de notícies relacionades.

Us recordem que hi ha la possibilitat d’enviar suggeriments o qualsevol informació mitjançant l’opció “Escriu-nos”.

Continuarem treballant al servei d’aquest poble ![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ressò LLIBRES 2

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top