Ets aquí
Inici > General > Noticiari > XVI CAP DE SETMANA DIATÒNIC: MOLTA PARTICIPACIÓ POPULAR ALS CINC CONCERTS PROGRAMATS

XVI CAP DE SETMANA DIATÒNIC: MOLTA PARTICIPACIÓ POPULAR ALS CINC CONCERTS PROGRAMATS

Miquel Anguera, “Beatet”

19-07-2023

El primer balanç d’aquest 16è Cap de Setmana Diatònic no pot ser més positiu arreu dels 4 municipis que enguany hi han participat: Reus, Colldejou, Mont-roig i Cambrils.

Dona la sensació que la pandèmia que ha canviat el món aquests darrers tres anys, hagi fet surar les ganes de la gent a sortir, participar, viatjar… Ho hem comprovat a Reus, Colldejou, Cambrils i a casa nostra, tant a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca, com a la del Peiró.

Nosaltres, Cap de Setmana Diatònic i Associació de Veïns Muntanya Roja, organitzadors d’aquests fins ara setze Caps de Setmana, amb la total col·laboració dels ajuntaments de Mont-roig, Reus, Cambrils i Colldejou ens sentim molt satisfets de la participació de la gent en els 5 concerts programats i això ens esperona a continuar treballant per aquesta cultura tan nostrada amb el suport afegit d’alguns patrocinadors com la cervesa Damm, la Diputació de Tarragona i d’alguns comerços locals, com l’Agrobotiga, Josep Nolla electricitat i fontaneria, Jaume Borràs (Montbrió), Carnisseria Manel, Ric de Colldejou, la Cuina de l’Ermita, Centre d’Estudis Mont-rogencs, JM Martí Rom, Comissió de Veïns del Barri de Dalt, i els CDs dels músics: Xavier Pié, Xabi Aburruzaga, Julivert, Fenya Rai, Folk a Mitges i Guillem Anguera.

Fou impagable veure els llums dels cotxes, pendent amunt, esperant poder aparcar (gràcies policia local!!). El pàrquing de l’Ermita i el seu accés farcit  de cotxes i la plaça de l’Ermita curulla de públic proclamaven, a serè i llevant, l’èxit rotund de participació en aquest 16è Cap de Setmana Diatònic.

No ens podem estar de donar, també,  les gràcies a tothom que ha fet possible aquesta setzena edició del Cap de Setmana Diatònic, ara ja, decididament comarcal. Gràcies especialment al Patronat Mare de Déu de la Roca, al nostre Ajuntament i a la brigada de l’empresa municipal Nostreserveis, sempre tan atents!

Un altre agraïment extensible a la gent de Colldejou, Reus, Cambrils i Mont-roig!!

Top