Ets aquí
Inici > General > Esports > EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG, REBÉ EL TROFEU DE CAMPIÓ DE LLIGA 2022-2023 DEL GRUP 46 DE LA II DIVISIÓ DE FUTBOL, ALEVÍ A

EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG, REBÉ EL TROFEU DE CAMPIÓ DE LLIGA 2022-2023 DEL GRUP 46 DE LA II DIVISIÓ DE FUTBOL, ALEVÍ A

Miquel Anguera, “Beatet”

19-07-2023

L’equip Aleví A del Club Atlètic Mont-roig va rebre de la Federació Catalana de Futbol, el trofeu que l’acredita com a campió de la Lliga 2022-2023, del grup 46 de la II divisió de futbol de les nostres comarques.

Fou el dimarts 27 de juny proppassat, al vespre, quan una àmplia representació de la directiva i de l’equip aleví del Club Atlètic Mont-roig (la majoria de jugadors eren de colònies) es van desplaçar fins a Camp Clar, a Tarragona, per rebre el trofeu que els acredita com a campions d’aquesta darrera temporada. El lloc escollit per aquest acte de lliuraments i reconeixements fou el Palau d’Esports Catalunya de l’Anella Olímpica.

Davant 2.000 persones es van lliurar els diferents trofeus col·lectius i individuals en “La Nit dels Campions del Camp de Tarragona”. Tot l’acte va durar més de 2 hores, la qual cosa indica l’àmplia participació dels diferents equips de les nostres comarques (van ser 72 equips), per rebre el merescut reconeixement del seu treball durant tota la temporada 2022-2023.

No cal dir que la joventut de l’equip Aleví A del nostre Club Atlètic Mont-roig es mostrà molt satisfet i orgullós del premi aconseguit i esperem que continuïn en aquesta línia els propers anys, amb bon futbol i, sobretot, amb joc net.

Per molts anys campions!!

L’Isaac, l’Uri, Gerard, Roger, Vilella, Pol i el Ferran Rom darrere
Vista general del Palau d’Esports tarragoní
El trofeu de campió “al sac i ben lligat”
Top