Ets aquí
Inici > General > Esports > VIII CURSA D’OBSTACLES “GARROFANG” ORGANITZADA PEL CE L’ARENY I L’ESCOLA D’ATLETISME

VIII CURSA D’OBSTACLES “GARROFANG” ORGANITZADA PEL CE L’ARENY I L’ESCOLA D’ATLETISME

Miquel Anguera, “Beatet”

10-08-2022

Èxit total de la VIII Cursa d’obstacles “Garrofang”. La gent, tant els participants en l’activitat esportiva com el públic en general, l’estaven esperant amb candeletes i més després de dos anys sense poder-se celebrar per culpa de la Covid-19.

Era difícil de poder comptar quanta gent hi havia a tocar dels Set Ponts, un xic més amunt de la depuradora municipal. De ben segur que passàvem de 500 persones els mont-rogencs/ques que vam poder gaudir d’un espectacle tan engrescador com els obstacles del fang, l’aigua, els troncs, les xarxes, el pontet i tota la munió de paranys que es trobaven al llarg i ample de l’itinerari esportiu.

La forta calor del matí del diumenge 7 d’agost no va fer por a la gentada que hi participà: grans, mitjans, petits, dones, homes, xiquetes i xiquets. L’aigua i la síndria foren elements clau, com cada any, per hidratar la nombrosa participació d’aquesta 8a cursa. L’organització de l’Areny va fer tres grups de participants: menys de 14 anys, adolescents de 14 a 18 anys i més de 18 anys.

Tornem a felicitar el Centre Excursionista l’Areny i l’Escola d’Atletisme perquè cada vegada, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitzen millor aquests esdeveniments esportius i estan totalment implicats en la vida social del poble i això sempre és d’agrair. Tant organitzen una macro Cursa IV Termes a la muntanya, com acompanyen corrent l’arribada de la Flama del Canigó. L’Areny és una entitat esportiva tot terreny, com ha demostrat i manta vegades.

Cal destacar i agrair la labor de 50 voluntaris en tot el circuit, així com també l’ajut del Taller Mecànic Mont-roig, Fruites i Verdures Toda, Transator, la Sra. Gassó propietària del terreny i l’Ajuntament de Mont-roig.

Una ambulància restava amatent a tocar del circuit per si feia falta la seva intervenció. Moltes gràcies CE l’Areny i Escola d’Atletisme, un any més!!

Petits i grans participant a la cursa
Avançant pel fang
Imatge de la cursa
Els participants ben enfangats
Top