Ets aquí
Inici > General > Esports > FUTBOL A LA FIRA: C. AT. MONT-ROIG – REUS DEPORTIU DE VETERANS

FUTBOL A LA FIRA: C. AT. MONT-ROIG – REUS DEPORTIU DE VETERANS

Miquel Anguera, “Beatet”

10-08-2022

Un altre al·licient per sortir de casa el dissabte de la Fira (malgrat la forta calor), fou el partit de futbol de veterans entre el Club Atlètic Mont-roig i el Reus Deportiu. Aquest partit estava emmarcat en el Centenari del Club mont-rogenc que enguany s’està celebrant.

Un partit que no va tenir massa història donada la diferència entre ambdós equips, però va posar de manifest, un cop més, que aquests partits de costellada sempre agraden i força aficionats es van deixar veure pel camp municipal de futbol. El resultat poc importava tot i que els ganxets van guanyar per un clar 3 a 6. Els locals, al segon temps, van aconseguir marcar els seus tres gols. Ben meritori.

Recordarem també, que feia 51 anys que el gran Ladislau Kubala, i els seus companys del Barça, Biosca i Hanke, havien vingut a Mont-roig a reforçar el nostre Club Atlètic contra el Nàstic de Tarragona (que guanyà aquell partit de la Fira 1971, amb un contundent 1 a 7). El camp de futbol, aleshores, es trobava a l’actual parc de Maria Martori i estava ple a vessar.

.

.

Top