Ets aquí
Inici > General > Esports > V EDICIÓ DE LA CURSA DE LA DONA, A MONT-ROIG

V EDICIÓ DE LA CURSA DE LA DONA, A MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

18-10-2022

Després de la suspensió de la cursa, durant dos anys, per la maleïda pandèmia, enguany s’ha pogut reprendre aquesta cursa que ja té una molt àmplia participació (310 dones s’hi van inscriure). El passat dia 12 d’octubre (res a celebrar) el C.E. l’Areny i l’Escola d’Atletisme de Mont-roig van organitzar la cinquena edició de l’esmentada cursa.

Fou un esdeveniment esportiu SOLIDARI, amb un únic circuit urbà enquitranat, sobre una distància de 5 Km, dintre del nucli de Mont-roig (molt bona idea de fer passar l’itinerari pel casc antic, que prou falta li fa perquè tingui més vida).

1 € de cada inscripció fou lliurat a l’Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama, Grup Àgata. La sortida fou a 2/4 d’11 davant el pavelló municipal i el lliurament de premis va ser a partir de quarts de 12 del migdia, davant del mateix equipament esportiu. També hi havia l’opció de la inscripció ZERO, per a les sòcies de l’Areny i 12 per a les no sòcies.

Més informació al web del CE l’Areny, https://www.celareny.cat info@celareny.cat L’organització agraeix a la Pepi González les seves moltes fotografies.

Les 10 primeres classificades van ser:

1 Laura Pallejà Figueras

2 Angelina Díaz Gongora

3. Georgina Ferré Nogués

4. Soraya Mur Cervello

5. Mercè Tost

6. Laia Borràs Pujadas

7. Mercedes Juarez

8. Paula Fernández Vivanco

9. Aran Barrera Díaz

10. Maria José Sanz Casajust

Un any més, una molt bona organització del C.E. l’Areny i de l’Escola d’Atletisme, que hem d’aplaudir molt efusivament. Amb entitats com aquestes i d’altres, es fa poble i s’avança. El nostre aplaudiment i agraïment, també, als patrocinadors i col·laboradors que són: Clínica Saldent – Veterinària Clinvet- Carvisa- Bar Plaça i el Càmping Torre del Sol. Col·laboració: Agrobotiga- Can Manel- Montgestió- Cal Sendra- Restaurant La Palmera i l’Ajuntament.

Moment de la sortida de la cursa
Les participants passant pel carrer dels Països Catalans
Les guanyadores al podi
La participant més jove i la més gran (Mia i Angelina)
Top