Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ACTE D’HOMENATGE AL FOTÒGRAF MONT-ROGENC JOAQUIM CORTS

ACTE D’HOMENATGE AL FOTÒGRAF MONT-ROGENC JOAQUIM CORTS

Miquel Anguera, “Beatet”

18-10-2022

El passat dissabte 8 d’octubre, el nostra convilatà Joaquim Corts i Ferré (de cal Quimet Corts), va rebre un homenatge en el lloc més emblemàtic per a un mont-rogenc: l’ermita de la Mare de Déu de la Roca. El nom donat a l’acte: “SINERGIES”.

Qui va organitzar tot l’enrenou d’aquest acte-homenatge fou la seva parella Mabel Oms, dins del marc del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE). Un consorci que gaudeix d’un prestigi i importància cabdals per al futur d’aquestes nostres estimades Terres del Sud, que s’ocupa de temes tan importants com la salubritat, residus, sanejament, energia, territori i reserva de la biosfera.

L’acte a l’Ermita, foren uns cavallets amb 10 fotografies del Joaquim exposades a la plaça de l’Ermita i unes posteriors paraules del Joaquim i de les persones o entitats que reberen dites fotos. Molta gent, família i amics del Joaquim (especialment de les Terres de l’Ebre), que no es van voler perdre l’ocasió de compartir aquest acte cultural, social i d’amistat. Aquestes 10 persones i/o entitats que reberen les sengles fotografies exposades a l’Ermita foren: Guillem Anguera, Marcel Aragonès, Judit Robert, Estanislau Roca, Miquel Esteve, Miquel Bort, Eduard Boada, Sergi Saladié, l’Ajuntament de Mont-roig i el Patronat de la Mare de Déu de la Roca.

Recordarem que en Joaquim Corts té diverses fotos premiades per la molt reconeguda i prestigiosa revista National Geographic.

L’acte es va acabar amb un petit aperitiu per a tots els assistents. Felicitats Joaquim!!

En Joaquim Corts parlant als presents
Vista general de la plaça de l’Ermita
Preciosa fotografia de flamecs, amb la Muntanya Blanca al fons
Foto del CD 14 Km.
Top