Ets aquí
Inici > General > Noticiari > I TORNEIG INTERNACIONAL D’ESCACS A MONT-ROIG

I TORNEIG INTERNACIONAL D’ESCACS A MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

11-10-2022

Aprofitant l’avinentesa de la Festa Major d’enguany, amb el suport de l’Ajuntament de la nostra vila, en Vidal Madrià i Garriga, mont-rogenc del Club Mont-roig, amb el suport i ajut de l’empresa NPS Diagnòstic (del món de l’alimentació), més la col·laboració del Club d’Escacs de l’Hospitalet de l’Infant, fou l’alma mater de l’organització d’aquest I Torneig Internacional d’Escacs de Mont-roig, celebrat el passat dissabte dia 1 d’octubre i que fou un èxit total, per la participació, pel públic i per la categoria d’alguns grans mestres internacionals dels escacs.

Havent parlat amb en Vidal, ens explicà que, en aquest I Torneig Internacional, hi van prendre part jugadors de 6 nacionalitats: gent molt jove, sènior i veterana, amb molt de nivell donat que hi havia jugadors de categoria Grans Mestres, mestres internacionals, mestres FIDE, a part dels millors jugadors d’escacs de les nostres comarques.

Els premis han estat en metàl·lic i també regalant estades de cap de setmana en un dels millors càmpings europeus com és el mont-rogenc, de Catalunya Sud, La Torre del Sol.

El guanyador fou el Gran Mestre Michael Oratovsky del Club d’Escacs Salauris de Salou. El guanyador de més de 60 anys fou l’anglès Richard Hall.

Aprofitant l’avinentesa de l’èxit d’aquest I Torneig Internacional, estaria molt bé que es podés crear un club d’escacs a la nostra Vila. Seria molt bona cosa!! Gràcies Vidal Madrià!!

Vista general de les partides
Alguns dels trofeus lliurats
Guanyadors del I Torneig Internacional amb les autoritats municipals
Top