Ets aquí
Inici > General > Esports > UN EQUIP DE FUTBOL DE KÈNIA JUGA UN AMISTÓS A MONT-ROIG

UN EQUIP DE FUTBOL DE KÈNIA JUGA UN AMISTÓS A MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

24-04-2024

Recordo que l’any passat, el 29 de maig i l’endemà 30, Ressò mont-rogenc publicava una notícia on l’equip aleví del CA Mont-roig, va celebrar un parell de partits de futbol amb equips anglesos de la seva edat (que es trobaven a Salou), guanyant-ne un i perdent-ne un altre. També que el 2 de juny (de 2023)  l’aleví, que havia estat campió de lliga de futbol 7, també disputà un encontre contra un equip de Manchester, guanyant-lo per 8-1.

Doncs, l’altre dia (dijous 18 d’abril), també es disputà un altre partit, a Mont-roig, contra un equip de Kènia que també es trobaven d’estada a Salou. En aquest cas, parlem que eren de la categoria cadet. El resultat fou d’empat a dos en un bon partit.

Ja vam dir, i ara repetim, que és una molt bona idea disputar aquests encontres amb equips de joves que es troben d’estada o vacances en les nostres comarques, per la socialització que representa aquest intercanvi esportiu. També és molt bo haver de canviar d’idioma, conèixer d’altres joves, etc. Per tant, donem les gràcies al CA Mont-roig i a tots els que fan possible aquests intercanvis culturals i/o esportius que sempre són i seran molt profitosos per ambdós clubs i països.

.

.

Top