Inici > General > Esports > JORDI ALTÉS I OBIOLS, PLATA EN JUDO AL PRINCIPAT D’ANDORRA

JORDI ALTÉS I OBIOLS, PLATA EN JUDO AL PRINCIPAT D’ANDORRA

Miquel Anguera, Beatet – Andreu Pérez Chaparro

24-04-2024

El diumenge 21 d’abril, el nostre judoka Jordi Altés que també va participar en el XXXII Torneig Internacional de Judo de la Vila d’Andorra, en categoria de menys de 50 kg, va comença la seva participació en la fase prèvia de lligues tot guanyant dos encontres amb superioritat i va perdre el darrer, passant a la fase eliminatòria com a 2n de grup.

En quarts de final elimina un company de club per Hantei (decisió arbitral), després de 7 minuts de combat. A les semifinals, va vèncer el seu contrincant, però va perdre la final, guanyant així, la medalla d’argent. Excel·lent, doncs, Jordi, gaudeix-ne i continua treballant!!