Ets aquí
Inici > General > TORNAREM A SORTIR MÉS GENT PER DEMANAR LA TORNADA DELS EXILIATS A CASA

TORNAREM A SORTIR MÉS GENT PER DEMANAR LA TORNADA DELS EXILIATS A CASA

Miquel Anguera, “Beatet”

19-04-2024

No fa moltes setmanes que el col·lectiu “Àvies i Avis per la Llibertat dels Presos Polítics i Exiliats de Mont-roig” vam estar parlant si ara, amb la tramitació der la Llei d’Amnistia tenia sentit continuar amb les nostres manifestacions dels divendres al vespre a la plaça de Joan Miró, després de més de 6 anys de fer-ho, perquè, amb la llei d’amnistia cuinant-se, doncs, ja es veia venir que tots els empresonats podrien sortir de la presó, tornar de l’exili o bé se’ls esborrarien les seves causes penals.

Estem parlant de Puigdemont, Comin, Marta Rovira, Rubèn Wagensberg, Pablo Hasel i una llarga i desconeguda llista d’encausats que ni nosaltres coneixem…

Doncs, ara resulta que uns quants patriotes més com n’Oleguer Serra, Jesús Rodríguez i Josep Campmajó entre d’altres polítics, empresaris, activistes socials i periodistes (i de ben segur que n’hi ha força més), acaben de fer públic que s’exilien a Suïssa, o bé on sigui, perquè la causa del “Tsunami” lluny d’acabar-se (i que feia 4 anys que estava en la lleixa de l’oblit) ara resulta que, amb la llei d’amnistia en tramitació al senat, un magistrat amb un cognom veí dels PPCC, i ben proper a la jubilació, ha fet que ressusciti amb més virulència, si hi cap, aquesta adormida causa del “Tsunami”…

És evident que, als exiliats encausats, els serà molt més fàcil de defensar-se fora de la pell de brau que no pas dintre. Prou que ho sabem.

I jo que em pensava que, els coetanis que havíem viscut amb el dictador Franco ja ho havíem vist tot!! Que il·lusos som!!

Top