Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ELS GEGANTERS DEL BARRI DELS SIS CARRERS I ELS GRALLERS DE MONT-ROIG PREPAREN EL SEU 40È ANIVERSARI

ELS GEGANTERS DEL BARRI DELS SIS CARRERS I ELS GRALLERS DE MONT-ROIG PREPAREN EL SEU 40È ANIVERSARI

Miquel Anguera, “Beatet”

17-04-2024

 El proper diumenge 16 de juny serà el dia que, exactament, farà 40 anys del naixement dels gegants Miquel i Roca i els Grallers de Mont-roig, actuant per primer cop al nostre poble. Eren les Festes de Barri (Barri dels 6 Carrers) i fou un gran esdeveniment festiu i cultural. Els que ja tenim certa edat, recordarem perfectament  aquella jornada històrica i irrepetible.

Malgrat la impossibilitat de clonar l’assenyalada data, no volem deixar passar aquest quarantè aniversari, sense celebrar-ho. Només es viu una vegada (com diu el refrany) i tant els geganters com els grallers, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ja estem preparant una sèrie d’actes (als mesos de maig i juny) i que oferirem al poble de Mont-roig per si ens voleu acompanyar. Tothom hi està convidat i properament ja farem públic el programa d’actes, òbviament.

Les festes populars i/o tradicionals donen vida als pobles i de cap de les maneres les podem perdre ni substituir (no us sona: Halloween, Papa Noël, Santa Klaus, Black Friday… i moltes altres…). Preferim: la Castanyada, Nadal, Reis d’Orient, Caramelles, Ball de Coques, sardanes, ball de bastons… i un llarg etcètera.

Per això els geganters i grallers esperem compartir amb tot Mont-roig aquest 40è aniversari amb tots vosaltres, al casc antic i a l’Ermita, com no pot ser de cap altra manera. Fins aviat!! Us hi esperem!!

.

.

Top