Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’ESCOLA MARE DE DÉU DE LA ROCA GUANYA LA 42A OLIMPÍADA ESCOLAR DE FUTBOL SALA BENJAMÍ A REUS

L’ESCOLA MARE DE DÉU DE LA ROCA GUANYA LA 42A OLIMPÍADA ESCOLAR DE FUTBOL SALA BENJAMÍ A REUS

Miquel Anguera, “Beatet”

19-04-2024

El pavelló Olímpic Municipal de Reus fou el testimoni de la victòria de l’equip de futbol sala (benjamí masculí) que s’ha dut a terme aquesta setmana a la capital del Baix Camp (dies 15, 16 i 17 d’aquest abril).

L’esdeveniment esportiu (la 42a Olimpíada Escolar del Baix Camp), fou organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus (Salut – Esports) i les diferents escoles que hi han participat.

La fase prèvia estava englobada en un total de 8 grups i un total de 26 equips i el campió de cada grup, en la fase prèvia, passava a la fase final.

L’Escola M. de D. de la Roca guanyà en la fase prèvia l’Escola la Vitxeta de Reus per 5-7 (dilluns). La següent fase també la guanyà en un encontre enfront l’Escola Alberich i Casas (també de Reus) per 4-2 (dimarts) i la gran final fou el dimecres dia 17 contra l’Escola Isabel Besora, de Reus, a qui també guanyà per un clar 3 a 5 que li atorgà la medalla d’or d’aquesta 42a Olimpíada Escolar (digne d’elogi tants anys de constància a favor de l’esport escolar).

No cal dir que felicitem els guanyadors que són: la Naia, Mario, Marçal, Nil, Ivan, Maya, Jofre R, Jofre F, Andrei i Cesc i el seu entrenador, l’Òscar Rom. També l’enhorabona a l’Escola de la Mare de Déu de la Roca i als pares i mares dels campions/nes!!

.

.

.

.

Top