Ets aquí
Inici > General > Noticiari > SANT JORDI 2023: LA CORAL SANT MIQUEL TORNA A ACTUAR AMB NOVA DIRECTORA I LA ROTLLANA MONT-ROGENCA AMB SARDANES

SANT JORDI 2023: LA CORAL SANT MIQUEL TORNA A ACTUAR AMB NOVA DIRECTORA I LA ROTLLANA MONT-ROGENCA AMB SARDANES

Miquel Anguera, “Beatet”

09-05-2023

La Coral Sant Miquel, sota la direcció de Joan Carles Blanch, havia actuat per darrer cop (oferint un petit concert en el marc del Centenari del Club Atlètic Mont-roig), el diumenge 29 de maig del 2022. Aquell dia la Coral estrenà l’himne del Club Atlètic Mont-roig (música del Guillem Anguera, lletra d’un servidor i harmonització de l’esmentat Joan Carles que fou la darrera actuació com a director de la coral).

El proppassat diumenge 23 d’abril, diada de Sant Jordi, la Coral Sant Miquel va tornar a actuar, en aquest cas, sota la direcció de la mont-rogenca Noèlia Lavilla Bermúdez. El Joan Carles es va acomiadar de Mont-roig, poc abans del petit concert que oferiren al parc de Maria Martori, amb 4 cançons i l’acompanyament al teclat de l’Alba, una excel·lent pianista companya de la nova directora.

Actualment la Coral Sant Miquel està formada per 14 membres, més la directora i la pianista tal com hem dit.

Després de l’actuació de la Coral, la Cobla Principal Rapitenca (que ja coneixen Mont-roig pels molts anys que van venir a tocar als Aplecs de sardanes al Peiró), oferiren una audició amb ballada de sardanes de la Colla Sardanista “Rotllana Mont-rogenca”.

Recordarem que els Aplecs de Sardanes de Mont-roig es van començar l’any 1981 i es van acabar l’any 2007, tots ells foren organitzats per la nostra Associació de Veïns Muntanya Roja, amb el suport i ajut de la Rotllana Mont-rogenca, l’Ajuntament i diverses empreses i botigues del poble.

No cal dir que desitgem que la Coral Sant Miquel continuï actuant, amb la nova directora, com fins ara ho ha fet amb el Joan Carles i també que la Rotllana Mont-rogenca pugui continuar organitzant ballades de sardanes i el tradicional Ball de Coques de Mont-roig, juntament amb l’Associació de Veïns Muntanya Roja que ja farà 31 anys que el vam recuperar de l’oblit amb l’ajut del reusenc Josep Bargalló Badia, en Baptista Nogués “Melitino” i la Pepeta Compte “Batu” (ACS, tots tres).

,

.

.

.

Top