Ets aquí
Inici > General > Noticiari > OLIS SOLÉ DE MONT-ROIG REP UN ACCÈSSIT PEL SEU OLI

OLIS SOLÉ DE MONT-ROIG REP UN ACCÈSSIT PEL SEU OLI

Miquel Anguera, “Beatet”

23-01-2023

Un any més, el Centre de Desenvolupament de l’Oli que gestiona la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Reus han posat de manifest la qualitat del nostres olis d’oliva extra de les nostres comarques (DOP). Enguany s’han premiat les tres DOP concursants: la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot (Terra Alta), Unió Origen SCCL de Vilallonga del Camp (Tarragonès) i Agrícola Catalana i SCCL de Godall (Baix Ebre-Montsià).

OLIS SOLÉ, de Mont-roig, també ha obtingut un accèssit per la seva qualitat (DOP Siurana), com la Cooperativa Agrícola de Cabacés (DOP Siurana) i Agrícola del Camp Santa Bàrbara SCCL (DOP Oli del Baix Ebre-Montsià).

Enguany aquests premis han arribat a la seva setzena edició i s’hi van presentar 23 almàsseres de les DOP del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

L’acte va estar presidit per la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. Molts convidats entre autoritats comarcals, municipals, representants de les diferents premses concursants i un ampli ventall de persones i familiars de l’entorn del món dels olivers de la nostra demarcació.

.

.

Top