Ets aquí
Inici > General > Noticiari > PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: SENYOR BOADA

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: SENYOR BOADA

Miquel Anguera, “Beatet”

23-01-2023

El proppassat dijous 19 de gener, a la biblioteca de Joan Miró (Casa de Cultura d’Agustí Sardà), tingué lloc la presentació del llibre “Senyor Boada” (Ganzell 2022), escrit per Enric Garcia i Jardí, amb fotografies de David Oliete i disseny del tortosí Quimo Panisello.

La presentació fou a càrrec d’Eduard Boada i Pascual, que va parlar de les seves arrels mont-rogenques. També van parlar el fotògraf David Oliete i l’editor Eduard Boada i Aragonès.

El llibre, de molta qualitat en les tapes i en les fotografies (òbviament també en el contingut de la publicació, sobretot quan es tracta d’una persona molt coneguda i estimada) havia estat presentat a Tarragona per Santa Tecla 2022 (recordem que l’Eduard Boada i Pascual fou el pregoner de la darrera festa major tarragonina).

El conegut fotògraf, David Oliete, fou l’autor de les fotografies del llibre i també fou present en l’acte d’inauguració de l’esmentat llibre (també prengué la paraula).

L’autor del llibre i el conegut professor i historiador Eduard Boada i Aragonès, col·laborador de Ressò mont-rogenc, també prengueren la paraula per parlar del llibre i del seu autor.

El llibre es ven a 28 € la unitat (Llibreria Rom) i ben bé s’ho val, per la seva vàlua i qualitat.

Sempre que es publica un llibre és un motiu d’alegria i, si a més, està lligat amb la nostra Vila, encara més. Que, en la seva lectura, en gaudiu molt!!

.

.

Top