Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > ES PINTA LA CAPELLA I LA FAÇANA DE L’ERMITA DE LA MARE DE DÉU DE LA ROCA

ES PINTA LA CAPELLA I LA FAÇANA DE L’ERMITA DE LA MARE DE DÉU DE LA ROCA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]M. Neus Mendoza (Patronat Mare de déu de la Roca)

30-03-2015

El passat mes de novembre, la junta del Patronat de la Mare de Déu de la Roca va fer pintar la capella de l’Ermita als germans Márquez Sabaté que, per cert, ho van fer molt bé i mirant força per l’Ermita.

Més tard, vam decidir fer pintar la façana de la plaça de l’Ermita sense treure l’encant que per nosaltres té. En aquesta ocasió ho ha pintat el Lluís Font Grau, ja que procurem anar donant feina als socis del Patronat.

Aquí vam anar amb molta cura, per conservar el seu aspecte d’antiguitat i, abans de fer res, ens vam assessorar per persones enteses en art, especialment per a la restauració del rellotge de sol. Actualment el rellotge tenia, de fons, un color groguenc, però es va descobrir que aquest color el tenia perquè, cada vegada que s’havia pintat la plaça, el centre del rellotge no s’havia pintat mai, només s’havia repassat el requadre del rellotge.

En rascar-lo una mica, va sortir pintura blanca i es va veure que les hores i el requadre eren de color granat. A més, tenim una foto molt antiga que així ho demostra.

El rellotge ara es mostra tal com era ja que, abans de pintar-lo, se’n va treure una plantilla per fer-lo exactament igual. Les petites reparacions que es van haver de fer a les parets, van anar a càrrec de l’empresa del Quique Moreno, ¨Mofer¨, que també és soci del Patronat.

A més, cal dir que tots han fet un preu una mica especial, per què es tracta de la nostra Ermita.

Donem les gràcies a tots els socis del Patronat, ja que gràcies a ells podem conservar la nostra ermita de la Mare de Déu de la Roca.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La façana de l'ermita amb la bastida
La façana de l’ermita amb la bastida

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El rellotge de sol restaurat
El rellotge de sol restaurat

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top