Ets aquí
Inici > General > Noticiari > TRES CÀMPINGS DE MONT-ROIG DISTINGITS A EUROPA

TRES CÀMPINGS DE MONT-ROIG DISTINGITS A EUROPA

Miquel Anguera, “Beatet”

23-01-2023

Segons va publicar el passat 17 de gener la revista Reus Digital, tres càmpings del Baix Camp (Mont-roig i l’Hospitalet) foren distingits a Europa per la seva qualitat (entre d’altres de les nostres comarques).

Els dos càmpings de Mont-roig són: “Playa Montroig Camping Resort” i el càmping “La Torre del Sol”. El tercer establiment distingit fou “El Templo del Sol”, en aquest cas ubicat a la veïna localitat de l’Hospitalet de l’Infant.

Els esmentats tres càmpings i d’altres tres més, que també han estat reconeguts, pertanyen a l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre i han estat distingits per les dues associacions probablement més referents del sector a Europa com  són l’ADAC alemanya i l’ANWB dels Països Baixos.

El Càmping & Resort Sangulí Salou ha estat destacat com “el millor càmping d’Europa”, en la categoria de millor càmping familiar a prop del mar.

L’Associació alemanya ADAC (amb més de 20 milions de membres), ha reconegut cinc càmpings tarragonins amb el premi Superplätze 2023:  Playa Montroig Camping Resort, el Càmping La Torre del Sol (ambdós de Mont-roig), el càmping El Templo del Sol (L’Hospitalet de l’Infant), el Càmping & Resort Sangulí de Salou i el Tamarit Beach Resort (Tarragona).

Per acabar direm que, segons dades de l’Associació de Càmpings, les pernoctacions a la nostra demarcació de Tarragona, durant aquest proppassat 2022, han estat de més  de 7,5 milions. Una bona nota, doncs, per al sector campista!!

.

.

Top