Ets aquí
Inici > General > Noticiari > NOU PAVELLÓ ESPORTIU A L’ESCOLA MARE DE DÉU DE LA ROCA

NOU PAVELLÓ ESPORTIU A L’ESCOLA MARE DE DÉU DE LA ROCA

Miquel Anguera, “Beatet”

17-02-2024

Fa un parell de setmanes, hom ha pogut veure que al pati de l’Escola M. de D. de la Roca s’hi han començat a fer obres. Comunicació de la Casa de la Vila ha difós informació sobre els detalls d’aquest nou pavelló esportiu, i també polivalent, que donarà servei a les entitats esportives, culturals, Àrea d’Esports i a la mateixa escola Mare de Déu de la Roca. Bona notícia!

Les obres duraran uns nou mesos i el seu pressupost és de 757.303 € (IVA inclòs). També se’ns comunica que el projecte és obra de l’estudi Integral Archiconsulting i les obres les du a terme l’empresa Construccions Ferré. Esperem doncs que, a finals d’any, puguem gaudir d’un nou equipament municipal que descongestioni el pavelló esportiu i doni un millor servei a la ciutadania i a les entitats.

Bàsicament, es podran practicar els esports de minibàsquet, bàdminton, voleibol… així com també reunions, esdeveniments diversos… tant els dies feiners com els festius. Sembla que aquest nou equipament es dirà “pavelló esportiu de la Roca” segons es desprèn de l’escrit municipal i donarà un millor servei al poble.

L’espai, comptarà amb una pista de minibàsquet, dues de bàdminton i una de mini voleibol, amb grades, vestidors, magatzem i altres serveis. És doncs, una bona notícia que ajudarà a descentralitzar actes esportius i diversos del pavelló municipal i això sempre és una bona notícia. Estarem amatents, doncs, a finals d’any!!

.

.

.

.

Top