Ets aquí
Inici > General > Esports > NEIX L’ESCOLA D’ATLETISME MONT-ROIG, DINS DEL C.E. L’ARENY

NEIX L’ESCOLA D’ATLETISME MONT-ROIG, DINS DEL C.E. L’ARENY

Miquel Anguera, “Beatet”

06-06-2018

El passat dijous 31 de maig, a les 7 de la tarda, va néixer l’Escola d’Atletisme Mont-roig, a redós del Centre Excursionista l’Areny que ja fa una magnífica labor en l’àmbit esportiu, lúdic, cultural i social. L’atletisme és una modalitat esportiva que aglutina una munió de disciplines, com tots sabem, i que a Mont-roig omplirà un buit que des de sempre hi ha hagut al nostre poble, exceptuant el rei futbol i/o el ciclisme Podem recordar el hoquei sobre patins, el bàsquet masculí i femení…

Les persones que han començat aquesta ingent i altruista tasca són el Pol Vilà, el Jordi i la Cristina Callau, Dídac Claparols, Alícia Garcia, Miguel, Àlex Llaberia… (disculpeu-me si em deixo algú). De moment les modalitats seran de cros, pista i muntanya. Els dos circuits d’entrenament es troben rere el camp municipal de futbol i cal agrair a dos propietaris la cessió de l’espai.

Per començar, els dijous 7, 14, 21 i 28 del present juny l’Escola d’Atletisme ofereix gratuïtament entrenaments a tothom que ho vulgui, per poder copsar el seu estat de forma i tastar aquest esport per buscar-hi continuïtat. Hom es pot inscriure a partir dels 6 anys i sense límit d’edat. Aquest juny els preus seran de 10 € al mes per a qui entreni una hora a la setmana i 20 per a dues hores (de 7 a 8 i de 8 a 9 de la tarda).

Tota la tasca de l’Escola està dins la Federació Catalana d’Atletisme i també compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Mont-roig. El que busca la nova Escola d’Atletisme és el foment de l’esport i l’activitat física a tothom que hi estigui interessat, per evitar el sedentarisme i conèixer les muntanyes de Mont-roig, la natura i el seu entorn.

Moltes gràcies als promotors de l’Escola d’Atletisme Mont-roig per la vostra iniciativa i us desitgem una gran participació popular i molts èxits en el projecte!

Per a més informació podeu entrar al web del C.E. l’Areny, apartat atletisme.

Instagram: @escolaatletismemontroig  www.facebook.com/escola.atletisme i el correu electrònic: escola.atletisme@celareny.cat

20180606 Escola d’atletisme

Top