Ets aquí
Inici > General > Noticiari > SUSANNA SARRÀ PRESENTA EL SEU LLIBRE DE MÚSICA A MONT-ROIG

SUSANNA SARRÀ PRESENTA EL SEU LLIBRE DE MÚSICA A MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

06-06-2018

La que fou directora de l’Aula de Música Baptista Nogués de Mont-roig (des la seva fundació l’any 2000 fins al 2004) va presentar el passat dijous 31 de maig, a les 7 de la tarda i a la biblioteca Joan Miró, el seu llibre didàctic i pedagògic sobre la música en l’edat infantil.

El seu títol: “Música en escuela infantil” és un treball emmarcat en les ciències socials, concretament en l’àmbit educatiu. És una intervenció en musicoteràpia preventiva i estimulació musical en l’etapa sensoriomotriu.  Té una part teòrica i una altra de treball de camp dut a terme en les llars d’infants municipals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb més de 280 infants. En la part teòrica es fa un explicació profunda de la música i els seus beneficis en el creixements dels infants, amb nombrosos estudis i articles relacionats amb la neurologia, psicopedagogia i musicoteràpia.

Amb aquest llibre de la Susanna Sarrà es demostra, un cop més, els bons resultats de la pràctica musical a l’aula (com en qualsevol altre àmbit de la societat) i com ajuda en el desenvolupament integral i holístic de l’infant. Actualment la Susanna és professora de l’Escola Municipal de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

L’autora del llibre, fortament arrelada a la nostra Vila, no solament com a professora i directora que fou de l’Aula de Música i de la Coral Sant Miquel als primers anys del present segle, sinó que també per les seves arrels familiars i recordo, amb gran satisfacció personal, la gran empremta que va deixar en el món cultural i musical de Mont-roig, per la qual cosa no ens ha d’estranyar la seva voluntat de presentar el seu treball en el nostre poble, amb tants amics com hi conserva.

Susanna, et desitgem molta sort en la publicació del teu llibre i ja saps el molt que se t’estima i se’t recorda a Mont-roig. Felicitats i per molts anys!

20180606 Susanna Sarrà presenta un llibre sobre música

Top