Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTA DE L’OLI NOU

FESTA DE L’OLI NOU

Esther Bargalló

11-11-2017

El diumenge 5 de novembre, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp va organitzar, al pavelló poliesportiu i mitjançant la regidoria d’Impuls Econòmic, la X edició de la Festa de l’Oli Nou i la segona que es fa al poliesportiu municipal, en la qual hi van participar un productor i diversos comercialitzadors locals: Olis Solé, Anton Blanc, Arran de Terra, El Tambaler i Tasta’m.

Durant el matí, es van vendre un miler d’esmorzars entre el nombrós públic assistent, que van poder degustar i comprar l’oli de la nova collita d’oliva arbequina de la D.O.P. Siurana. Hi van participar tant vilatans com forasters els quals, a més, van poder gaudir d’activitats paral·leles, com un taller infantil de manualitats sobre l’oli i l’olivera, inflables i visites guiades al molí i al Museu d’Olis Solé.

Segons el meu parer, la tradicional Festa de l’Oli Nou s’ha desvirtuat amb el canvi d’ubicació, ja que en anteriors edicions, en els dos molins productors, Olis Solé i el Molí del Baix Camp, es podia observar tot el procés de la producció de l’oli d’oliva i gaudir de l’espectacle de veure caure el raig de l’elixir daurat, tot flairant l’olor de l’oli de la nova collita. No oblidem que la majoria de participants a les festes de l’oli són forasters.

20171111 Festa de l’Oli Nou

Top