Ets aquí
Inici > General > Esports > II 4 TERMES KIDS ORGANITZADA PEL CE L’ARENY I L’ESCOLA D’ATLETISME

II 4 TERMES KIDS ORGANITZADA PEL CE L’ARENY I L’ESCOLA D’ATLETISME

Miquel Anguera, “Beatet” – CE L’Areny

19-04-2024

El passat diumenge 14 d’abril, la nostra Vila va tornar a ser testimoni d’un esdeveniment esportiu de primera magnitud com va ser la II Cursa 4 Termes Kids, organitzada pel CE l’Areny i l’Escola d’Atletisme, que s’emmarca en la 4a cursa del 3r Circuit Català d’Escoles de Trail. La Cova d’en Patou, al peu de l’Ermita, fou altre cop l’inici de la cursa per a nens i joves entre 5 i 18 anys. La inscripció fou força abundant (180 apuntats) i el públic fou nombrosíssim; el bon temps i la calor foren uns ingredients més per fer triomfar aquesta 2a edició de la 4 Termes Kids.

El circuit escollit per a aquesta prova de Mont-roig fou força tècnic i molt canviant, quant als terrenys ben diferents per on es transità. Set foren les categories on els joves es van poder inscriure, segons l’edat: Sub6, Sub8, Sub10, Sub12, Sub14 (infantil), Sub16 (cadet) i Sub18 (juvenil). Tota la cursa es va desenvolupar sense res destacable i ratllà la perfecció gràcies als voluntaris de Mont-roig i els tècnics de les diferents escoles de Trail.

La prova de casa nostra va comptar amb Marta Anglès (vocal de Joventut i Família) i de Josep Casanoves (vicepresident de la FEEC-Federació Catalana d’Entitats Excursionistes) que foren qui, en acabar la prova, van lliurar els guardons i premis als participants. No podem oblidar la gran tasca de la Junta del CE l’Areny.

Recordarem que aquest III Circuit compta amb 6 proves i arrencà el passat 28 d’octubre a Vilamajor. La 2a fou la Cirera Trail Kids del proppassat 19 de novembre. La 3a va transcórrer per Terrassa (la Vallès Drac Kids), la 4a ha estat la nostra de Mont-roig i II 4Termes Kids del passat 14-04, la cinquena serà al Papiol el 1r de Maig (Mitja Kids) i clourà el proper 25 de maig amb la Mini Trail Montseny a Sant Esteve de Palautordera.

Després de l’admiració per la nostra Ermita, per part dels qui ens visitaren, va quedar molt clara la idea dels organitzadors i de la FEEC que ens recordaren que, el més important d’aquestes proves (cara al jovent participant) no és pas la competició en si, sinó que és el foment de la participació en les curses de muntanya.

Així doncs, el resum de la jornada de la II 4 Termes Kids, és que fou una excel·lent jornada esportiva de participació de corredors, voluntaris, tècnics i públic. Llàstima del suspens que hom ha posat als/les responsables d’haver organitzat al mateix dia, i a Miami (el mateix terme municipal), un altre esdeveniment esportiu remarcable, com és una mitja marató, i organitzada per una empresa privada. No hi ha d’altres dies?? Gràcies a tots!!

(Les classificacions les podeu trobar al web del CE l’Areny).

.

.

.

.

Top