Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > L’ESCOLA ANDORRANA D’ENCAMP VISITA EL CENTRE MIRÓ

L’ESCOLA ANDORRANA D’ENCAMP VISITA EL CENTRE MIRÓ

Redacció

13-06-2017

L’Escola Andorrana de 2a Ensenyança d’Encamp va visitar, el proppassat divendres dia 9 de juny, el nostre Centre Miró. Foren 100 alumnes, d’entre 12 i 13 anys que van passar una bona estona al nostre espai Miró i que estan a punt d’acabar el 1r d’ESO.

Donada la nombrosa participació a la visita guiada, es van haver de fer tres grups d’alumnes amb les seves professores per evitar problemes d’audició i de mobilitat, com és obvi, tot recordant les deficients propietats auditives de l’Església Vella.

Mentre es feia la visita, els altres 2 grups que esperaven torn van anar a veure els rentadors i van passar per l’itinerari dels contraforts paral·lels a la mina de l’Horta. Ben pensat, si cal guanyar temps, potser seria bo oferir diverses visites a llocs emblemàtics de la nostra Vila com l’església parroquial, restes romanes, etc.

Tornant a l’esmentada visita andorrana, us podem assegurar que els alumnes i professores d’Encamp van quedar prou satisfets de la seva visita al Centre Miró (així ens ho van fer saber, expressament) i, com l’any passat, volen tornar altre cop. Van fer estada a l’Hospitalet de l’Infant i, entre d’altres coses, van visitar Port Aventura. Gens estrany, oi?

Esperant, doncs, veure’ls l’any vinent intentarem que la visita sigui més llarga i poder gaudir d’altres llocs emblemàtics i bonics del nostre poble. Fins la propera, sereu novament benvinguts!

20170613 Escola Andorra

Top