Ets aquí
Inici > General > Esports > GRAN ÈXIT EN LA 7A EDICIÓ DE LA CURSA DELS 4 TERMES

GRAN ÈXIT EN LA 7A EDICIÓ DE LA CURSA DELS 4 TERMES

Miquel Anguera, “Beatet”

23-02-2020

Amb gran èxit de participació es dugué a terme la 7a edició de la Cursa dels 4 Termes (Mont-roig, Colldejou, Vilanova i Pratdip).

El proppassat diumenge 16 de febrer, i després de molts mesos de preparació, el Centre Excursionista L’Areny de Mont-roig va poder dur a terme aquesta 1a prova de muntanya de les nostres comarques, en les 4 modalitats de: Cursa Trail Classic (26,4 k i 1150 m desnivell), Cursa Trail (18,7 k i 700 m desnivell), Cursa Iniciació (10,6 k i 400 m desnivell) i Caminada (13 k i 385 m desnivell).

La participació es va haver de tancar quan es va arribar als 800 participants, inscrits en les suara dites 4 modalitats. Per cada prova els inscrits foren: en la Classica 109, Trail 202, Iniciació 227 i en la Caminada 262.

Un gran nombre de voluntaris i policia local, com cada any, van fer possible una perfecte organització, avituallaments, seguretat i totes les circumstàncies que sempre hi ha en una manifestació esportiva d’aquesta magnitud. En l’itinerari hi ha hagut alguna petita modificació que ha fet més atractiu encara el recorregut. La jornada fou perfecte per a córrer i caminar: temps núvol, sense fred ni vent.

La VII 4 Termes va sortir i arribar al davant del poliesportiu municipal i hi hagueren, com els altres anys, diferents itineraris pels 4 termes esmentats que en cap moment es van obstaculitzar. La pujada al preciós racó de l’Areny fou una mica lenta, donada l’estretor del sender i les dificultats d’accedir-hi amb cordes i fort pendent, cosa que agraírem per poder agafar una mica d’aire després del primer avituallament.

En arribar a la meta, un bon esmorzar de pa torrat amb llonganissa, amb sucs i refrescs van fer recuperar  les forces als participants. Per acabar, el repartiment de premis als guanyadors i records per a tots els participants. El nostre C.E. L’Areny, va quedar amb molt bon lloc, amb els atletes locals com a grans guanyadors: l’Aleix Toda i Mas (1r en Trail Classic i el segon un altre mont-rogenc, com el Pol Vilà i Figueras. També voldria destacar l’Alfonso Calderón i l’Albert Bernal.

Els patrocinadors de la 4T han estat l’Ajuntament, el Càmping Torre del Sol, Alannia Prats, Bar la Plaça, Auda, Electricitat Tuset, Truck frenos, Vivers Gassó, Saldent, i Montgestió. Una llarguíssima llista de col·laboradors deixen palès la implantació que aquesta prova ja té en la vida esportiva de la nostra Vila i ens auguren una llarga vida de la 4T. Per 1r cop, ja no s’han fet servir gots de plàstic en els avituallaments. Molt bé!!

Per molts anys C.E. L’Areny, que pugueu organitzar aquesta magna prova esportiva!!

Per a més informació i classificació: https://celareny.cat i correu: info@celareny.cat

Sortida de la Trial Classic
Arribada del campió Aleix Toda
Arribada del 2n, Pol Vilà
Lliurament de premis
Top