Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LES MONT-ROGENQUES JUDIT ROBERT I CRISTINA ROM PRESENTEN UN NOU LLIBRE TITULAT “JO SOC LA CAROLA”

LES MONT-ROGENQUES JUDIT ROBERT I CRISTINA ROM PRESENTEN UN NOU LLIBRE TITULAT “JO SOC LA CAROLA”

Miquel Anguera, “Beatet”

22-07-2020

Aquest passat divendres l’Església Vella fou l’escenari on les dues esmentades mont-rogenques presentaren el seu darrer llibre: Jo soc la Carola. La Judit Robert, a càrrec del text, la Cristina Rom les il·lustracions, la Núria Muñoz el disseny, l’assessorament lingüístic de la Georgina Ferré i el Josep M. Fortuny i, finalment, l’edició fou a càrrec  de Ganzell de l’infatigable Eduard Boada.

El llibre versa sobre la biografia de la Carola Rackete, la jove alemanya que s’ha distingit per la recerca polar i marina, havent treballat amb Greenpeace  i promovent campanyes a favor de les energies renovables i, sobretot, en la localització i rescat de persones al mar. Actualment és la capitana del vaixell de rescat marítim Sea-Watch 3.

L’any passat va rebre la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya.

Unes 100 persones van ser presents a la presentació del llibre (en dos torns, per motius de seguretat). Jo em pregunto, per què no celebrar l’acte a l’aire lliure, com al parc Maria Martori? Allí hi ha portes i, per tant, la seguretat i el control estan garantits. En la situació actual de rebrots de la Covid-19, veiem que, en molts llocs, actes semblants es fan a l’aire lliure i així, a part de millorar l’aforament, s’evitarien els torns.

A l’acte van intervenir la regidora de Cultura, Remei Benach i les autores del llibre la Cristina Rom i la Judit Robert. Un llibre totalment mont-rogenc que es pot adquirir als llocs habituals.  

El llibre “Jo sóc la Carola”
Acte de presentació del llibre a l’Església Vella
La Cristina i la Judit presentant el llibre
Top