Ets aquí
Inici > General > Noticiari > OLIS SOLÉ, EL MILLOR OLI AFRUITAT MADUR DEL MÓN

OLIS SOLÉ, EL MILLOR OLI AFRUITAT MADUR DEL MÓN

Esther Bargalló

24-07-2020

L’oli d’oliva Mas Tarrés, de l’empresa familiar Olis Solé, ha rebut el primer premi del Consell Oleícola Internacional (COI) en la categoria Afruitat Madur, el que el distingeix com el millor oli d’aquesta collita 2019/2020. El Primer Premi a la Qualitat Mario Solinas és com els Òscars dels premis dels olis, doncs, és el més important a nivell mundial dins del món oleícola. El seu objectiu principal és seleccionar entre els olis d’oliva verges extra participants de tot el món, els que presenten les característiques organolèptiques màximes en cadascuna de les categories.

Degut a la pandèmia, no s’ha pogut fer la gal·la que es celebra cada any a la seu del COI (Madrid), sent posposada fins al novembre.

L’empresa mont-rogenca va ser guardonada per primera vegada pel el COI com a finalista en la mateixa categoria l’any 2013.

Aquest any ha estat un any de premis per a Olis Solé, havent rebut també el Primer Premi Afruitat Madur DOP Siurana (CDO), Medalla d’Or a Olive Oil Japan (Tokio), Medalla d’Or a Prodexpo Moscou, i Top100 Evooleum (la guia anual dels 100 millors olis del món).

Olis Solé és una empresa oleícola familiar que des del 1824, i al llarg de 5 generacions es dedica al cultiu dels olivers i a l’elaboració d’Oli d’Oliva Verge Extra de la varietat arbequina.

L’enhorabona per tots aquests reconeixements, una gran notícia que ens enorgulleix als mont-rogencs.

L’ Antonio i la Judit March amb el premi
Els premis rebuts durant el 2020
Membres de la família celebrant els 195 anys d’Olis Solé
Top