Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > EL CENTRE MIRÓ FA DONACIÓ DE 3 GRANS FOTOS DE JOAN MIRÓ A L’IES ANTONI BALLESTER DE MONT-ROIG

EL CENTRE MIRÓ FA DONACIÓ DE 3 GRANS FOTOS DE JOAN MIRÓ A L’IES ANTONI BALLESTER DE MONT-ROIG

Junta del Centre Miró

11-07-2019

El dia 27 de juny la Junta del Centre Miró (www.centremiro.com) va fer lliurament de 3 grans fotografies del genial pintor (127×127 cm)  que teníem exposades a l’esmentat Centre fins al 20 d’abril de 2018, data en què fou tancat.

Les tres fotografies corresponen a tres moments de la vida del pintor: la primera a la porta de la catedral de Tarragona agafant el picaporta. La 2a se’l veu assegut en una finestra del Mas Miró. La tercera a la platja de la Pixerota davant mateix de la Casa dels Carrabiners (desapareguda fa molts anys per l’acció del mar).

No cal dir que la direcció de l’IES de Mont-roig va rebre amb molta il·lusió les tres fotografies, que penjaran a l’interior de l’edifici de l’Institut i que seran testimonis de la vida del nostre únic fill adoptiu, continuant la tasca expositiva que van fer al Centre Miró durant els 14 anys que va romandre obert.

Donat que Mont-roig és la Vila Mironiana per excel·lència, trobem a faltar els dos grans cartells que fins fa poc temps hi havia a l’entrada de Mont-roig per la carretera T-310 i el de baix a la cruïlla de la mateixa T-310 amb la N-340.

Top