Ets aquí
Inici > General > Esports > L’EDGAR PRATS, CADET DEL C.AT.MONT-ROIG, NOMÉS VOL JUGAR A FUTBOL

L’EDGAR PRATS, CADET DEL C.AT.MONT-ROIG, NOMÉS VOL JUGAR A FUTBOL

Miquel Anguera, “Beatet”

08-12-2023

L’Edgar Prats, de 14 anys, fa 3r d’ESO a l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig i viu a Vilanova d’Escornalbou. Juga a futbol en el nostre Club Atlètic Mont-roig, en la categoria de cadet.

Per qüestions que no venen al cas, la seva família va estar uns pocs anys vivint a Dinamarca i l’Edgar, durant aquest temps va jugar a futbol en aquest petit país europeu, sense cap problema.

Ha tornat a casa i, sorpresa: l’Edgar ja no pot jugar a futbol amb els seus companys, com abans! Ara la FCF (Federació Catalana de Futbol) li nega tramitar-li la fitxa perquè li demana més paperassa. Per exemple, li demanen un permís de treball als seus pares que, com a catalans que viuen i treballen a CAT ja no li poden exigir, òbviament. El certificat d’empadronament que van presentar fa 14 mesos ara la FCF no l’hi accepta perquè diuen que ha de ser redactat en castellà per no sabem quina llei i l’amenacen que no podrà jugar perquè, com que l’Edgar ha jugat en una federació estrangera com és Dinamarca, ara la seva fitxa s’ha de tramitar… com una llicència estrangera, la qual cosa té una tramitació més llarga i complexa !!

Doncs sí: increïble!! Inversemblant!! I tot això per a un nano en edat de cadet, que l’únic que vol és jugar amb els seus amics i en el seu club com havia fet fins abans d’anar a Dinamarca!!

Com si uns nouvinguts d’una altra galàxia ens haguessin envaït i ens haguessin canviat les lleis … No som juristes, ni sabem de lleis, però, que al segle XXI hi hagi tant de merder burocràtic perquè un nano torni a jugar a futbol, com abans, no us sembla un tema de ciència ficció i una situació esperpèntica??

.

.

.

Top