Inici > General > Esports > L’ANDREU PÉREZ CHAPARRO A LA SUPERCOPA D’ESPANYA DE JUDO

L’ANDREU PÉREZ CHAPARRO A LA SUPERCOPA D’ESPANYA DE JUDO

Miquel Anguera, “Beatet”

04-07-2023

El passat dissabte 17 de juny, s’ha disputat la Súper Copa Júnior d’Espanya a Càceres, la primera del circuit  nacional júnior.

Amb aquesta competició l’Andreu ha estrenat la nova categoria júnior. Anteriorment, essent de categoria cadet, ja hi havia participat arribant a ser 7è en categoria masculina  de -90 quilos. Cal dir que aquesta Supercopa és el 2n torneig més dur a nivell estatal, darrere del Campionat d’Espanya.

A Càceres, l’Andreu va guanyar el 1r combat per la via ràpida amb Ippon directe. A quarts de final va perdre i entrà en repesca guanyant el 1r combat i perdent el segon, quedant així a les portes de lluitar pel bronze d’aquest trofeu. Van prendre part en aquesta  supercopa  judokes estatals, suïssos, suecs, portuguesos i brasilers.

No cal dir que aquestes competicions donen molta experiència a tots els participants i, no cal dir, també al nostre judoka mont-rogenc, Andreu.

Moltes gràcies per dir a tot arreu que ets de Mont-roig!!