Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DELS ANYS 1950-70 DE LA FAMÍLIA MIRÓ

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DELS ANYS 1950-70 DE LA FAMÍLIA MIRÓ

Miquel Anguera, “Beatet”

05-07-2023

El passat divendres 16 de juny, tingué lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica sobre els anys 50-70 de la vida familiar de Joan Miró al seu mas de les Pobles. El marc ideal, com sempre, l’Església Vella. Les fotos de dita exposició versen sobre l’entorn familiar: esposa, filla, nets, amics… i han estat extretes de l’àlbum familiar d’en Joan Punyet Miró. Dita exposició es podrà veure fins al diumenge 3 de setembre, en horari habitual de l’Església Vella. També s’hi pot llegir alguna correspondència dels nets amb el seu avi Joan.

També direm que aquesta exposició s’emmarca en la celebració dels 5 anys d’obertura al públic del Mas Miró.

En la inauguració de la mostra van prendre la paraula la regidora de Cultura Remei Benach que agraí la presència del públic, també va parlar el net de l’artista, Joan Punyet Miró i tancà l’acte d’obertura de l’exposició el president de la Fundació, Sr. Morancho, alcalde en funcions.

Actualment els esforços de la Fundació Mas Miró es centren en la recerca de finançament per a la 3a fase que està centrada en les obres de la casa dels masovers. Us recomanem la visita a l’Església Vella, per poder observar unes fotos inèdites de la figura universal de Joan Miró, mont-rogenc d’adopció, com tots recordem.

Cartell de l’exposició, amb M. Dolors Miró
Vista general del dia de la inauguració de l’exposició
Top