Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > PLENARI PER RATIFICAR LES COMPETÈNCIES DEL CARTIPÀS MUNICIPAL. MANDAT 2023-2027

PLENARI PER RATIFICAR LES COMPETÈNCIES DEL CARTIPÀS MUNICIPAL. MANDAT 2023-2027

Miquel Anguera, “Beatet”

01-07-2023

El passat 23 de juny, revetlla de Sant Joan, el Consistori mont-rogenc es va reunir a la una del migdia per ratificar les competències que l’Alcaldia havia atorgat als diferents regidors/res de l’equip de govern, retribucions econòmiques, horaris, comissions, etc.

En primer lloc prengué possessió la regidora de Junts, M. Amèlia Bargalló i Castellnou que el dia 17 de juny no havia pogut assistir al Ple de constitució del nou consistori.

La nova Junta de Govern Local (i tinences d’alcaldia), estarà formada, a part del Sr. Alcalde, pels regidors: Yolanda Pérez (1a tinent), Tico Pérez (2a tinença), Cristina Llorens (3a tinent), Francis Ortiz (4a tinent) i Jordi Alemany (5è tinent).

Les delegacions d’alcaldia als regidors són: Yolanda Pérez, Impuls Econòmic, Ocupació, Turisme, Platges, Diversificació Econòmica, Polígons Industrials, Comerç i Indústria, Activitats, Mercats i Agricultura. Tico Pérez: Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Policia Administrativa i Cicle Complet de l’Aigua. Cristina Llorens: Joventut Manteniment d’Infraestructures  i Espais Públics, Edificis Públics, Via Pública, Parcs i Jardins, Serveis Generals, Recollida i Tractament de Residus i Neteja Viària. Francis Ortiz: Acció Social, Habitatge, Solidaritat i Cooperació, Gent Gran i Participació. Jordi Alemany: Urbanisme, Organització, Modernització i Qualitat de l’Administració, Serveis Jurídics, Recursos Humans, Hisenda, OMACS i Contractació. Marimar Urisel: Polítiques d’Igualtat, Esports, Cultura, Festes i Entitats i Patrimoni Cultural. Miguel del Viso: Mobilitat, Obra Pública, Noves Infraestructures, Parcs Nous, Places, Eficiència Energètica i Transició i Ecològica. Elvira Montagud: Educació i Formació, Llars d’Infants, Infància i Famílies, Medi Ambient i Sostenibilitat, Medi Natural i Salut Pública.

Alcaldia s’ha reservat: Projectes Estratègics i Polítiques Feministes.

També s’ha aprovat integrar 4 comissions informatives amb un representant de cada Grup Municipal amb una reunió mensual. La Primera comissió: Drets socials i Servei a les Persones. 2a: Espai Públic, Territori i Sostenibilitat. 3a: Promoció Econòmica i de Municipi. 4a: Gestió Interna i Govern Obert.

Les empreses municipals de Nostraigua i Nostreserveis estaran presidides pel Sr. Alcalde i com a vicepresident tindrà Tico Pérez, la 1a i Cristina Llorens la 2a. La retribució serà de 200€ per cada assistència i 95 € per coordinació. Les dues vicepresidències tindran una retribució de 35.000€ anuals sens cobrar assistències.

Retribucions: Sr. Alcalde 58.000€ anuals. Hi haurà 4 dedicacions exclusives de 37.000, 35.000 i 33.000€. Dues de parcials de 33.000€. L’assistència a cada Ple serà de 150€ i 120€ per la Junta de GL. 95€ per Junta de Portaveus i comissió informativa (no cobraran els que tinguin dedicacions).

Cada Grup municipal cobrarà a l’any 600€ i 400€ per regidor.

Un assessor general q cobrarà 58.900€ i serà nomenat per decret d’alcaldia, aviat.

Els plens seran el segon dimecres del mes a la una del migdia i les JGL a ¼ d’11 en 2a convocatòria. El total de la despesa d’aquest apartat d’alcaldia, regidors, plens, JGL i comissions puja a 323.000€ anuals que representa un 18% més que en el mandat del 2019-2023.

Per acabar en la informació d’aquest ple del cartipàs municipal, del passat 23 de juny,  direm que es van sortejar les persones que aniran a les 8 meses electorals dels propers comicis generals del proper 23 de juliol.

Ple del cartipàs municipal del 23-06-23Top