Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA QUINTA MONT-ROGENCA DEL 1957 ARRIBA ALS 65 ANYS

LA QUINTA MONT-ROGENCA DEL 1957 ARRIBA ALS 65 ANYS

Miquel Anguera, “Beatet”

01-12-2022

El proppassat dissabte 26 de novembre, els integrants de la Quinta del 1957, es van trobar en una jornada de germanor i van organitzar un sopar al restaurant Casablanca de Miami. El motiu s’ho valia perquè celebraven els seus 65 anys, i no és pas una xifra qualsevol.

La Quinta del 57 van voler elegir, a més, dues figures molt arrelades de les nostres tradicions: la Pubilla i l’Hereu. Els escollits foren, la Goretti Gili, com a Pubilla i el Joan Grifoll, com a Hereu. Felicitats a tots dos!!

Els noms de la Quinta del 57 assistents a dit dinar foren (22 quintos/quintes): Mercè Salvat, Josefina Puig, Imma Pujol, Goretti Gili, Miguel Rey, Pili Reñones, Cesc Pascual, Maria Sabaté, Rafel Martínez, Antoni March, Pere Garcia, Lluís Insausti, Francesca Julve, Antonieta Reche, Rafa Herrera, Josefina Quintana, Carmeta Quintana, Cori Torres, Juan Vargas, Joan M. Margalef, Àngels Márquez i Rosa M. Piñol.

Com és lògic, també van assistir a la festa diverses parelles dels components de la Quinta fins arribar a la xifra de (si no ens hem descomptat), 33 persones en total.

Des de Ressò mont-rogenc, els volem desitjar una llarga i feliç jubilació. Per molts anys!!

.

.

Top