Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > JORNADES PER A CUIDADORS NO PROFESSIONALS DE LA GENT GRAN

JORNADES PER A CUIDADORS NO PROFESSIONALS DE LA GENT GRAN

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

10-05-2015

El Centre de Dia l’Onada, amb la col•laboració de l’Ajuntament, organitza les primeres jornades dedicades a cuidadors no professionals de gent gran. Durant diversos dies s’organitzaran xerrades, tallers i activitats pensades per ajudar a les persones que tenen al seu càrrec avis i àvies amb dependència. Les jornades són gratuïtes i es realitzaran al Polivalent de Miami i al Centre de Dia l’Onada de Mont-roig.

Dites jornades començaran amb tallers de memòria, risoteràpia i relaxació amb l’objectiu d’oferir un tastet de les activitats.

El 13 de maig a Miami i dijous 14 a Mont-roig tindran lloc les primeres xerrades i tallers que aniran a càrrec de la fisioterapeuta Clara Romeu. Seguidament es realitzarà la xerrada “Cuidar el cuidador” a càrrec de la directora del Centre l’Onada de Mont-roig i psicòloga Míriam Díaz. En aquest cas es parlarà del síndrome del burnout o “cuidador cremat” i les opcions que aquestes persones tenen per alleugerir l’estrès emocional crònic al què sovint estan immerses. Les xerrades comptaran amb la col•laboració de la Farmàcia Elisabet Martí. A la tarda, es realitzaran tallers pràctics de risoteràpia i exercicis per millorar les lesions i molèsties musculars del cuidador.

Les jornades finalitzaran amb un curs de cuidadors no professionals de 4 sessions on tècnics del Centre l’Onada donaran pautes i consells per millorar les problemàtiques que han de superar malalts i cuidadors. Els participants podran exposar els seus casos particulars i comentar-los amb la resta del grup.

Les activitats de les jornades estan obertes a tothom i són gratuïtes. Cal inscriure’s al Centre de Dia l’Onada de Mont-roig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top