Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > EL CENTRE MIRÓ AL RECERCAT 2015

EL CENTRE MIRÓ AL RECERCAT 2015

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]12-05-2015

El RECERCAT és l’espai de referència de la recerca que es fa a l’àmbit local i comarcal de Catalunya. S’hi reuneixen molts dels Centres d’Estudis dels Països Catalans, des d’Alacant fins l’Alguer, més les Illes i la Catalunya Nord. Està organitzat per l’Institut Ramon Muntaner amb la col·laboració de la “Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana”, i es fa cada any en el marc dels actes de la capital de la cultura catalana.

El Centre Miró està adherit a la “Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana” des del 13 de maig de 2006. També des del juliol de 2008 forma part del “Club de Turisme Cultural” de “l’Agència Catalana de Turisme” de la Generalitat. Aquestes plataformes permeten una important visibilitat i repercussió social.

El Centre Miró ja hi va assistir, com a visitants, a la segona edició que es va fer a Amposta (2006). A les edicions de Lleida (2007) i Figueres (2009) hi va tenir estand propi. Amb el nou plantejament de la mostra, a les de Badalona (2010), Tarragona (2012) i Barcelona (2014) el Centre Miró hi va participar a l’estand de la demarcació de Tarragona.

Aquest any (2015) s’ha celebrat l’onzena edició del RECERCAT a Vilafranca del Penedès.

En paral·lel a aquestes trobades, els darrers anys se n’han fet d’específiques dels Centres d’Estudis de la demarcació de Tarragona, en les quals també hi ha participat el Centre Miró: al Castell d’Escornalbou (6 d’octubre de 2012), al monestir de Santes Creus (5 d’octubre de 2013) i a Escaladei (11 d’octubre de 2014).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

1 Recercat LOGO

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

2 Recercat p

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

3 Recercat p

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

4 Recercat p

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top