Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > AUGMENTA LA TAXA ESCOLAR A MONT-ROIG I A MIAMI

AUGMENTA LA TAXA ESCOLAR A MONT-ROIG I A MIAMI

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció.

10-05-2015

Mont-roig va celebrar, la primera setmana de maig, la reunió de la Taula Mixta d’Ensenyament i es va fer palès que ha augmentat la taxa escolar al nostre municipi. Dita reunió de coordinació entre la Generalitat i l’Ajuntament es duu a terme semestralment.

Una de les dades rellevants que s’ha posat damunt la taula ha estat l’augment de la taxa escolar al municipi, que es situa en un 84’62%. Una xifra superior a cursos anteriors i que posa de manifest que les famílies aposten per Mont-roig i Miami per iniciar l’etapa escolar dels seus fills.

D’altra banda l’Institut Antoni Ballester, a Miami, es consolida com a centre. El proper curs, tant Mont-roig com Miami, comptaran amb 2 línies de primer d’ESO. Destaca també que els dos centres oferiran les mateixes optatives als seus alumnes.

Pel que fa a les obres, el Departament d’Ensenyament ha anunciat que, al proper curs, invertirà 51.000 euros a l’institut de Miami i que seran destinats a la instal•lació d’un nou mòdul.

Finalment, la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Maria Àngels González, ha aprofitat l’ocasió per felicitar l’Ajuntament per la seva implicació al projecte de diversificació curricular i va esmentar el PTT- (Auxiliar de vivers i Jardins) i el nou Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació sociocultural i turística (adreçat als càmpings), que es posarà en marxa el curs vinent.

Recordatori del calendari de preinscripcions per al curs 2015/2016:

– Batxillerat: del 12 al 19 de maig de 2015.

– PTT d’auxiliar de vivers i jardins: del 19 al 29 de maig de 2015.

– CFGS d’Animació sociocultural i turística: del 26 de maig al 3 de juny de 2015.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top