Maria Llevat
22-04-2017
Ingredients:
- filet de llenguado
- patates
- fumet de peix
- oli d’oliva
- xampinyons
- ceba
- all i julivert
- vinagre
- llimona
- sal
- vi blanc semisec
Elaboració:
En una safata de forn, poseu-hi l’oli amb l’all i la ceba, tot tallat prim i a continuació les patates tallades en rodanxes i els xampinyons en làmines.
Els filets de llenguado, salats i adobats amb el suc de la llimona, es col·loquen damunt de les verdures (el llenguado, cas d’estar congelat, millor que es descongeli a la nevera).
Es posa la safata al forn (ja calent) durant 25 minuts. Es treu i s’hi afegeix el gotet de vi, una mica de vinagre i es cobreix amb el fumet. Es torna a posar al forn.
Passats 10 minuts, ja es poden portar a taula.
(Ressò 42, pàg. 37)