Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > UN NOMBRÒS GRUP D’INSTAGRAMERS RECORREN ELS PAISATGES QUE VAN INSPIRAR JOAN MIRÓ

UN NOMBRÒS GRUP D’INSTAGRAMERS RECORREN ELS PAISATGES QUE VAN INSPIRAR JOAN MIRÓ

Redacció

20-04-2017

El dissabte 8 d’abril, una seixantena d’Instagramers Tarragona, van visitar el nostre municipi per participar en un Instawalk que els permeté descobrir i fotografiar els paisatges que van inspirar Joan Miró. Aquesta activitat la van organitzar el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, InstagramersTgn, El Paisatge dels Genis i el Patronat de Turisme de Mont-roig Miami.

L’Instawalk va començar al matí, amb la visita guiada al Centre Miró per copsar la relació entre l’artista i Mont-roig i va continuar pel nucli antic. També van poder veure els exteriors del Mas Miró, van anar a la platja de la Pixerota i a les cales de Miami.

A la tarda, després de dinar, els participants van fer una excursió a peu pel barranc de la Mina de les Nines i van pujar pel camí vell fins l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, on se’ls va oferir una visita guiada. Concretament, des d’ aquest entorn, Joan Miró va pintar el quadre “Sant Ramon”.

Després d’aquesta primera experiència, durant l’any s’organitzaran tres Instawalks més a Reus, el Vendrell i Horta de Sant Joan, per conèixer la Ruta del Paisatge dels Genis al complet.

Fotografia de l’ermita de la M. de Déu de la Roca, de IgersTgn

Instawalk

Top