Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTA MAJOR DE SANT MIQUEL 2017

FESTA MAJOR DE SANT MIQUEL 2017

Miquel Anguera, “Beatet”

15-10-2017

Enguany, malgrat el bon programa que hi havia per celebrar la nostra Festa Major, ha resultat evident que estàvem massa a prop del referèndum de l’1-O per poder pensar que no afectaria els mont-rogencs i, evidentment, crec que podem dir que aquesta edició haurà estat, sens dubte, la més estranya i descafeïnada dels darrers anys. I això que encara no sabíem què ens havia d’arribar a Mont-roig! El record dels ferits, els crits, l’ocupació militar, els contusionats, gasos lacrimògens i la repressió deliberada que vam sofrir a casa nostra per culpa de les forces militaritzades a la recerca d’urnes, hauran fet d’aquesta Festa Major una edició estranya, aspra i irrepetible (esperem). Déu n’hi do!

El programa de la Festa Major oferia molts actes com el tradicional pregó de Festa Major a càrrec de la Pilar Mendoza i Vall, tornejos de ping-pong, cinema a la fresca, inflables per a la mainada, inauguració de les noves pistes de pàdel, torneig de dianes, la tradicional i secular Missa de Festa Major en honor de Sant Miquel, vermut popular amb ballada dels gegants Miquel i Roca del Barri dels 6 Carrers i els Grallers de Mont-roig, VIII Campionat del Pernil del Club de Billar, espectacle itinerant d’humor, festa Holi, concert del grup Broads&Covers, Covernat i The Wave, discoteca Jove, el VI Mercat a l’Antiga, la inauguració de la gespa al camp municipal de futbol, Campionat Intercomarcal de Bitlles catalanes, teatre amb l’obra “Capítol final”, “Presentació del viatge a l’Índia” del Centre d’Estudis Mont-rogencs, VI Caminada Popular a l’Areny (C.E. l’Areny).

L’Associació El Portal també va organitzar, com cada any, un seguit d’actes durant la Festa Major i a l’entorn del Mercat a l’Antiga. És d’agrair la gran feinada que fa aquesta entitat.

Dissortadament, aquesta Festa Major que no va acabar el primer d’octubre sinó que es va allargar fins al diumenge 8, serà recordat no per la festa en sí, sinó pel que ens va tocar viure a l’IES Antoni Ballester, col·legi electoral del referèndum per l’autodeterminació de Catalunya.

20171015 Festa Major

Top