Ets aquí
Inici > General > Esports > NOVA GESPA AL CAMP DE FUTBOL I PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DEL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG, TEMPORADA 2017-2018

NOVA GESPA AL CAMP DE FUTBOL I PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DEL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG, TEMPORADA 2017-2018

Redacció

15-10-2017

El dissabte 30 de setembre, a les 4 de la tarda i dintre de la Festa Major, es va inaugurar la nova gespa del camp de futbol de Mont-roig i també es va fer la presentació dels diferents equips del C.A. Mont-roig per a la present temporada 2017-18.

Era una esperada i desitjada realitat que feia molts anys que el futbol mont-rogenc estava anhelant: gespa al camp de futbol! Mont-roig és dels darrers terrenys on s’implanta gespa. De ben segur que l’afició al futbol creixerà amb aquesta millora.

Per celebrar aquesta efemèride van ser convidats el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies i Josep Vives de la Territorial de Tarragona. En l’acte protocol·lari prengueren la paraula el Sr. Alcalde, Fran Morancho, el regidor d’Esports, A. Redondo, el president de la FCF i el del C.A. Mont-roig, Xavi Anguera. Tots es felicitaren per poder gaudir d’aquesta nova gespa que haurà de ser profitosa per als 10 equips de futbol de què disposa, actualment, el C.A. Mont-roig: l’amateur, veterans i vuit equips més per a la mainada i joventut (des pre-benjamí fins a l’amateur).

Destacarem també la  presència de l’argentí i ex-jugador del Barça, Rafael “Torito” Zuviría (l’heroi de la Recopa guanyada pel Barça, la temporada 1978-1979).

Com a convidats locals destacarem els ex-jugadors del Club nascuts a partir del 1955 que disposaren d’un lloc preferent al camp, en l’acte d’inauguració de la gespa. El mont-rogenc Raül Font i Vernet, mite del futbol a Mont-roig, que fou excel·lent jugador del Reus Deportiu i del C.A. Mont-roig, a més de ser l’entrenador d’un grapat de generacions de jugadors locals fou, sens dubte, el més estimat i aplaudit de tots els presents. Ell fou qui feu la sacada d’honor. S’ho mereixia!

Per acabar la festa d’una forma alegra i festiva foren convidats també la Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers, la Colla Gegantera del Barri de Dalt i els Grallers de Mont-roig. Dissortadament, la pluja es va voler afegir a la festa i la deslluí de mala manera, doncs no pogueren ballar. Per acabar la festa, es disputà el partit de lliga entre el Club Atlètic i el Camp Clar. Guanyà l’equip local, però, el més important ja s’havia aconseguit: disposar de gespa al camp de futbol. Per molts anys C.A. Mont-roig! (molts recordareu que el nostre club fou fundat l’any 1922).

20171015 Inauguració de la gespa al camp de futbol

Top