Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > PLE EXTRAORDINARI DEL 27 DE GENER DE 2016

PLE EXTRAORDINARI DEL 27 DE GENER DE 2016

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera, “Beatet”

29-01-2018

1.- S’aprova acceptar l’ajuda per a la renovació de les instal·lacions d’enllumenat municipal de l’ Instituto para la Diversificación i Ahorro de Energía (IDAE 2015). Es tracta d’un préstec de 4 milions d’€ amb un any de carència i 9 d’amortització. Tots els assistents de tots els grups municipals voten a favor (faltà al Ple el Sr. Aragonès).

2.- S’aprova definitivament el pressupost municipal per al present 2016, després de resoldre les al·legacions que havia presentat el grup de CiU. Dit grup n’havia presentat vuit, criticant la falta d’inversió, la nul·la aportació de l’oposició, el poc ajut a la precarietat econòmica de moltes famílies, el pas del barranc de Rifà (esperat per la pagesia des fa molts anys), la nul·la promoció dels polígons industrials del municipi, el Punt d’Informació Juvenil, el Pla d’Ocupació, etc. El Sr. Alcalde afirma que ja s’està en l’aixecament topogràfic (pas de Rifà) i a ERC li confirma que el Pla d’Ocupació començarà al febrer. Després de les pertinents explicacions, el Ple desestima les al·legacions presentades i aprova el pressupost amb els vots a favor de tots els grups presents excepte CiU (4 vots) i ERC (2 vots) que ho feren en contra.

3.- S’aprova la proposta de l’expedient de modificació de crèdit número 1/2016, amb els vots a favor de tots els presents (16) i que es refereix al préstec, ja citat anteriorment, de 3.991.571,53 € per a la millora de l’enllumenat públic de l’IDAE 2015 (punt primer del Plenari).

4.- Als precs i preguntes (en ser extraordinari, la normativa no ho preveu), però el Sr. Alcalde n’acceptà. ERC es queixa que en la convocatòria del Ple encara no es té l’acta de l’anterior sessió. CiU diu que seria bo, si més no, que en aquest cas fora bo de convocar Junta de Portaveus. El Sr. Alcalde diu que al proper 8 de febrer hi haurà reunió del PAM (Pla d’Acció Municipal) i ERC diu que hi portarà propostes. També es diu que la 3a fase de dit PAM seria a finals de març. ERC es queixa que ja fa 15 dies de l’entrada d’una instància al registre municipal i que encara no ha rebut resposta, quan en 4 dies, ja s’hauria de contestar, segons la normativa. Per acabar, tant CiU com ERC es queixen que a la visita de l‘AADIPA del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya del passat 20 de desembre (al Mas Miró, barraques de pedra seca i Ermita), cap membre de l’equip de govern del Consistori no els va rebre i que tampoc van poder entrar dins del Mas Miró i que la visita només fou per l’exterior. El Sr. Alcalde contesta que els rebé l’arquitecte municipal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top