Ets aquí
Inici > General > Noticiari > II MOSTRA D’ENTITATS DE MONT-ROIG, DIUMENGE 24 DE SETEMBRE

II MOSTRA D’ENTITATS DE MONT-ROIG, DIUMENGE 24 DE SETEMBRE

Redacció

15-10-2017

Enguany, com l’any passat, s’ha celebrat la II edició de la Mostra d’Entitats de Mont-roig, al parc de Maria Martori. Després d’una colla de mesos treballant-hi, l’Associació d’Empresaris i Comerciants de la nostra Vila, organitzadora de dita mostra, ha aconseguit un programa farcit d’actes on gairebé totes les entitats del poble hi han presentat algun acte o activitat per assolir l’èxit, un cop més, en l’edició d’enguany.

Direm també que la proximitat del referèndum d’autodeterminació de Catalunya de l’1-O, promogut per la Generalitat de Catalunya, ha fet que aquesta II Mostra s’hagi viscut d’una altra manera que, tot i gaudir dels actes programats i amb molta participació (sobretot a la tarda), hom va constatar que la gent també tenia el cap en la propera cita electoral del primer d’octubre. Una mostra: al migdia, molta gent es va desplaçar a la plaça de Joan Miró per celebrar un acte de suport al referèndum, amb sardanes, música, etc. que va fer variar l’horari del sorteig dels vals de compra dels organitzadors.

Ja vam escriure l’altre dia sobre l’èxit de la II Cursa de la Dona (C.E. l’Areny) i ara recordarem les altres activitats com: Jocs de Taula (Assoc. de Jubilats), xocolatada, ballada de gegants (Barri de Dalt Pitota i Pitot, Barri 6 Carrers i Grallers de Mont-roig), ball de Dames i Vells (Grup de teatre Els Xuts), Ball de Coques de Mont-roig (Colla Sardanista Rotllana Mont-rogenca), Mostra de Poesia (Assoc. Amics de la Poesia) i, per acabar, espectacle de màgia patrocinat per l’Ajuntament.

Les entitats participants en la II Mostra foren: Creu Roja, Associació de Jubilats i Pensionistes, Club de Bitlles, Centre d’Estudis Mont-rogencs, Grup de Puntaires, Grup de Colònies Els Brivalls, Unió de Dones, Armats de Mont-roig i l’Associació Club Boxa la Roca.

Molta participació i un èxit, altra vegada, de la Mostra d’Entitats. S’ha pogut comprovar que moltes de les associacions de Mont-roig són, i estan, ben vives.

20171015 II Mostra d’entitats

Top