Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > MONT-ROIG I MIRÓ SURTEN AL LLIBRE MÉS VENUT DE SANT JORDI

MONT-ROIG I MIRÓ SURTEN AL LLIBRE MÉS VENUT DE SANT JORDI

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”.

27-04-2015

Aquest Sant Jordi d’enguany ens ha portat una munió de nous títols de llibres publicats per a l’ocasió. Els mont-rogencs, a més, hem vist com quatre convilatans (dues dones i dos homes) eren autors de sengles nous llibres que han vist la llum en la festivitat del nostre Patró. Els recordem: Obre el teu cor de la Judit Robert, Pinzellades i retalls de la Rosa Pàmies, El diablo en cada esquina de Jordi Ledesma i Walking the City. Barcelona as an urban experience de l’Estanislau Roca.

A més de la satisfacció d’aquests 4 nous títols publicats, també hi podem afegir una curiosa anècdota que, superada la sorpresa inicial, ens ha omplert de joia i alegria. Es tracta del llibre més venut per Sant Jordi d’enguany, la novel·la sobre la força de l’amor, ALGÚ COM TU, de Xavier Bosch que, a més, ha estat premiat amb el Premi Ramon Llull 2015. Doncs bé, a la pàgina 14 hi podem llegir: “… aquella setmana havíem de copiar la casa de Joan Miró a Mont-roig del Camp que el Torío havia penjat a la pissarra. Poca cosa. Copiar un Miró, i en una hora…”.

No em negareu que no sigui una meravellosa sorpresa trobar-te que, un dels escriptors més coneguts i prestigiosos del moment esmenti el nostre Mont-roig i demostri que coneix part de la nostra història i també la del genial Joan Miró.

Des del Centre Miró no ens quedarà “més remei”, amb tot l’orgull i plaer, que agrair-li la propaganda que ens fa de la nostra Vila i el convidarem que ens vingui a visitar, i anirem al Centre Miró, el Mas Miró, l’Ermita, el museu de l’Oli Solé, les cales i totes les icones del nostre turisme. Ha estat un plaer poder escriure aquesta petita crònica d’una agradable sorpresa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

20150427 Xavier Bosch.2015 portada OK p

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top