Ets aquí
Inici > General > Opinió > EL CONSISTORI NOMENA UN REPRESENTANT AL PATRONAT DE LA MARE DE DÉU DE LA ROCA (Rectificar és de savis)

EL CONSISTORI NOMENA UN REPRESENTANT AL PATRONAT DE LA MARE DE DÉU DE LA ROCA (Rectificar és de savis)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”

09-07-2015

El proppassat Ple municipal d’ahir, 8 de juliol, va aprovar entre d’altres coses, nomenar el representant de l’Ajuntament a la Junta del Patronat de la Mare de Déu de la Roca. La persona nomenada fou el veterà regidor Sr. Gairal (Verds x +), que durant diversos mandats ja n’havia estat de dita Junta.

Recordarem que al Plenari del passat 19 de juny, l’equip de govern, va rebutjar aquesta representació avui aprovada, adduint que no era obligatori segons els estatuts del Patronat. Sense comentaris. La presència d’un membre de l’equip de govern de l’Ajuntament a la Junta del Patronat Mare de Déu de la Roca, hi ha estat ininterrompuda des la seva refundació, el maig de 1980.

Tots els alcaldes i regidors de Mont-roig i tots els socis de dit Patronat saben perfectament que el Sr. Alcalde i el Sr. Rector de la Parròquia són membres nats de dit Patronat, la qual cosa sempre ha fet que la relació entre els dos ens hagi estat ben fluïda.

Només hi va haver un lapsus en dita relació, quan fa uns anys mossèn Albert va renunciar a ser al Patronat, com molts recordareu (per cert, cosa inèdita, fins aleshores).

Siguem positius i congratulem-nos perquè l’equip de govern ha rectificat la seva relliscada del dia 19 de juny i, amb aquest nomenament, el Patronat de la Mare de Déu de la Roca, l’associació més nombrosa i emblemàtica de Mont-roig, continuarà tenint un representant de la Casa de la Vila que ajudarà, com sempre ha fet, a millorar el nostre estimat santuari en tots els seus aspectes.

Com ja deia la meva padrina Carme (que al cel sigui): De savis és rectificar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top