Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA CORAL SANT MIQUEL CELEBRA EL SEU XV ANIVERSARI

LA CORAL SANT MIQUEL CELEBRA EL SEU XV ANIVERSARI

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

07-07-2015
El proppassat diumenge 5 de juliol, a les 7 de la tarda i a la plaça de l’Església (mossèn Gaietà Ivern), la Coral Sant Miquel va celebrar el 15è aniversari de la seva fundació.

Fent una mica d’història, direm que l’octubre del 2000, essent alcalde en Santiago Torrebadell i amb el recolzament de tot l’equip de govern d’aleshores, el regidor de Cultura, Miquel Anguera, va promoure i fundar l’Aula de Música, Baptista Nogués i, al seu redós, va néixer la Coral Sant Miquel. La primera directora fou la Susanna Sarrà que deixà una petja inesborrable amb el seu treball i estima.

La Coral Sant Miquel, sota la batuta del seu actual director Joan Carles Blanch (qui també gaudeix d’una gran estima entre els seus membres), va oferir un concert amb una sèrie de cants ben diversos i variats. En una segona part de la celebració, actuaren cinc sopranos convidades per a l’ocasió que ens obsequiaren amb un variat repertori de cants que foren molt aplaudits. Elles foren la Dímitra Sioras Margalef, Noèlia Aranda, Núria Esquius, Isabel Cañas i l’Alba Rosa Foraster.

El cant de cloenda de la festa fou el nostre himne nacional, Els Segadors, interpretat pels membres actuals de la Coral i alguns altres que hi han passat durant aquests 15 anys. La cançó fou dirigida per la primera directora, la Susanna Sarrà, amb grans aplaudiments.

La mont-rogenca Sesé Margalef de Mont-roig, que regalà a la Coral els nous vestits que estrenaven per a l’ocasió, rebé un fortíssim aplaudiment de tots els presents. Un uniforme molt elegant i digne que va agradar molt.

Després de l’actuació, i a la Casa de Cultura, un piscolabis de germanor clogué la festa del 15è aniversari de la Coral Sant Miquel. Per molts anys![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Actuació de la Coral Sant Miquel
Actuació de la Coral Sant Miquel

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La primera directora, Susanna Sarrà, rebent un obsequi de la Coral Sant Miquel
La primera directora, Susanna Sarrà, rebent un obsequi de la Coral Sant Miquel

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top