Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > PLENARI ORDINARI DEL 8 DE JULIOL DE 2015

PLENARI ORDINARI DEL 8 DE JULIOL DE 2015

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”

09-07-2015

Hi assisteixen tots els regidors i regidores. A la 1 del migdia a la Casa de Cultura.

1.- S’aproven, per unanimitat, les actes anteriors dels dies 13 i 19 de juny.

2.- Es dóna compte dels decrets d’alcaldia del número 460 al 553 de 2015.

3.- Es dóna compte dels decrets dels regidors delegats del número 1 al 12 de 2015.

4.- Es dóna compte del decret número 545 de 2015 de delegació de l’alcalde als regidors delegats.

5.- S’aprova nomenar el regidor Josep Maria Gairal com a representant del Sr. Alcalde, (com a membre nat que és) a la Junta del Patronat de la Mare de Déu de la Roca.

6.- S’aprova nomenar les festes locals per al proper any 2016. A Mont-roig seran els dies 8 (Mare de Déu de la Roca) i 29 de setembre (Sant Miquel), ambdós en dijous. A Miami seran el 18 de març, divendres, i no el 19 Sant Josep com correspondria (perquè caurà en dissabte) i el dilluns 25 de juliol, Sant Jaume.

Precs i preguntes: CiU reprèn la consulta del 19 de juny sobre els sous de l’equip de govern. El govern aporta un informe d’intervenció, però no s’acaba d’aclarir completament el tema, deixant-ho pendent d’estudi més curós.

Ciutadans pregunta pels dos accidents darrers al municipi (a la carretera T-323 i a la via del tren, a Miami, amb resultat de mort d’una noia belga el proppassat 6 de juliol). També pregunta el per què de l’anul•lació de la desfilada de moda a Miami i pel procés de selecció d’una plaça d’administratiu a EMOMSA i d’altres a la borsa de treball fet per una empresa externa.

ERC pregunta per les inversions de reforma als poliesportius municipals de Mont-roig i Miami. Per a quan el canvi o renovació al Jutjat de pau. Per què no es donen permisos al venedor de sabates al mercadet. Què cal pels permisos d’habitatges turístics i si ja se sap els noms dels dos nous càrrecs de confiança aprovats el 19 de juny.

CiU prega que s’avisi l’oposició quan hi hagi algun succés com el de l’accident mortal de tren del passat 6 de juliol i com està el tema de les llicències al mercadet del passeig Marítim. Terminis previstos per arranjar els poliesportius, perquè ja hi ha retard aquest estiu. Les subvencions dels llibres a l’escola, com està el tema? També es pregunta què es pensa fer en els robatoris a les instal•lacions esportives i vandalisme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top