Ets aquí
Inici > General > Esports > EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG HOMENATJA L’ANTON ANGUERA I BRÚ

EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG HOMENATJA L’ANTON ANGUERA I BRÚ

Redacció

09-09-2019

En el 1r partit de la lliga 2019-2020, el C.A. Mont-roig va voler homenatjar un dels seus jugadors més emblemàtics (jugava de defensa esquerre) i que també fou president del club durant uns pocs anys. Els que el seu club li va demanar. L’Anton traspassà, sobtadament, el proppassat 17 d’agost, als 61 anys.

Amb molta més gent de l’habitual, a la tarda del dissabte 7 de setembre, el grup de socis i simpatitzants “Supporters del C.A. Mont-roig” va voler organitzar un petit homenatge, senzill, sentit i emotiu, per recordar la figura de l’Anton, aquest mont-rogenc que, al seu temps lliure, el va dedicar amb cos i ànima al que més li agradava: el futbol (també les motos) i el seu estimat Club Atlètic Mont-roig. Una pancarta d’aquest esmentat grup de mont-rogencs, que tant estimen el seu club, resava: “Sempre amb nosaltres, etern Anton”. (dita pancarta fou confeccionada per l’Espremedora).

Poc abans del començament del partit -un derbi contra el C.F. Montbrió-, es guardà un sentit minut de silenci i, en acabar-se, els dos equips van voler donar el condol a la família de l’Anton, en les persones dels seus 2 fills i les dues netes. Un preciós ram de flors fou depositat al lloc del camp des d’on, l’Anton, tant li agradava mirar els partits.

Poc importà el resulta de l’encontre (empat a 1), però sí que Ressò vol deixar palès en aquest petit article, que Mont-roig i els seus aficionats al futbol, no volen deixar en l’oblit un dels seus més ferms jugadors, a més d’aficionat i directiu, en aquests gairebé cent anys d’història del nostre Club. Anton, descansa en pau!!! 

Pancarta dedicada dels supporters del C.A. Mont-roig
Vista general de la graderia
Ram de flors en memòria de l’Anton
Familiars de l’Anton
Top