Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTES DE BARRI DE MONT-ROIG 2019. ( i 4) BARRI DELS 6 CARRERS

FESTES DE BARRI DE MONT-ROIG 2019. ( i 4) BARRI DELS 6 CARRERS

Miquel Anguera, “Beatet”

09-09-2019

El Barri dels 6 Carrers és el que ha posat punt i final a les celebracions de les festes de barri de la nostra Vila, d’aquest estiu 2019.

Fou el passat dissabte 31 d’agost i clogué la matinada del 1r de setembre, a la plaça de l’Església (Mn. Gaietà Ivern). Tot va començar a la tarda amb una “refrescada infantil” amb jocs populars i discoteca mòbil per acabar premiant els més petits amb gelats. Després tingué lloc el sopar a la fresca (bikinis i frankfurts) amb servei de bar a càrrec de l’organització.

A les 9 del vespre va començar la II edició del Escape Room, que fou l’estrella d’aquesta festa molt participada: 140 persones hi prengueren part distribuïts en 15 grups que van fer una gimcana pels 6 carrers del barri (i tres costes). Moltes presses, corregudes i ganes de guanyar. Les corredisses dels 15 grups foren constants.

Ja entrat el diumenge, i acabat el Escape Room, tingué lloc el ball popular, molt animat, amb el grup Papà Canalla. La festa acabà amb discoteca mòbil, amb el DJ Rafa, fins ben entrada la matinada.

El que destacaríem d’aquesta festa fou el escape room molt ben escollit, amb paròdia sobre el franquisme, la primera autoritat local i una trama molt ben buscada, amb fotos trucades, crides, crítiques als contenidors de l’Església i un llarg etcètera que va fer de la gimcana i dels participants de la festa en un ampli safareig que demostra que som un poble viu i que sabem enfotre-se’n de nosaltres mateixos. Un gran èxit i amb ganes que continuï els propers anys. Realment original. Felicitats, organitzadors!!

Grup musical “Papà canalla”
Personatges de l’Escape room
Grup participant a la gimcana
Grup participant a l’Escape room
Top