Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL CE L’ARENY LOCALITZA UN AVENC A LA SERRA DE LA PEDRERA

EL CE L’ARENY LOCALITZA UN AVENC A LA SERRA DE LA PEDRERA

Redacció

14-11-2018

Membres del CE l’Areny, en el decurs del desbrossament d’un nou camí per accedir al cim de la serra de la Pedrera, van descobrir un avenc del qual ja se’n tenia constància, tot i que no es sabia exactament on era. Es tracta d’una cavitat d’una profunditat d’uns 2 metres i un recorregut d’uns 10 metres aproximadament. La seva ubicació és: 326911E/4549084N (UTM 31N).

També, a uns metres d’aquest sender, a la cresta de la serra, mirant a mar, van localitzar el punt de guaita de la Guerra Civil, una mena de construcció en pedra seca molt malmesa. Els voluntaris que han obert el camí tenen la intenció de netejar un corriol per poder accedir-hi. I val molt la pena, ja que la panoràmica que es domina des d’aquest lloc és espectacular. La seva ubicació és: 326895E/4548854N (UTM 31N).

Aquest nou camí per arribar al cim de la serra de la Pedrera s’ha netejat pensant en la propera Cursa 4 Termes, la sisena, que organitza el CE l’Areny. Surt del camí dels Costers Rojals i, salvant un fort desnivell, arriba fins la caseta que hi ha al cim de la muntanya.

Felicitem el CE l’Areny per la bona feina i animem els caminadors que trepitgin sovint els senders del terme per tal que no se’ls torni a menjar la vegetació i es perdin.

20181114 El CE l’Areny localitza un avenc a la serra de la Pedrera

 

Top